Smoked Meatloaf Wrapped in Bacon Recipe

Rökt Köttfärslimpa inslaget i bacon ReceptDenna otroligt ömma n 'saftiga köttfärslimpa är lindad i bacon medan du rökt med doften av hickory trä. En skiva av denna extraordinära baconförpackade rökt köttfärslimpa med hickory rökarom kommer att lämna dig längtan efter mer. Glöm inte den läckra loaf oozingost över hela din tallrik, medan du mumlar på denna delikatess!

Ingredients

2 pund färskt magert nötfärs

1 Ägg - lätt uppvispat

½ kopp ströbröd

1½ tsk salt

1 tsk vitlökspulver

1 tsk lökpulver

1 tsk mald svartpeppar

1 tsk torkad oregano

½ tsk cayennepeppar

1 kopp riven ost

6 till 8 tunna remsor bacon

Bradley Flavor Bisquettes - hickory

Preparation

I en stor skål blanda alla ingredienser, utom ost och bacon. Använd händerna för att knåda blandningen tills allt är helt blandat och ordentligt blandat.

Forma köttblandningen till en kvadratisk platt form, lägg osten i mitten och rulla köttet över så att osten täcks helt. Slå in limpan med bacon (du kan använda tandpetare för att hålla den på plats).

Starta rökaren med hickoryträbisketter och ugnstemperatur på 250°F (121,1°C). Koka tills innertemperaturen når 160°F (71.1°C).

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now