Rökt Corned beef Recept
Efter flera år med braising, ångande, kokande, grill, etc. Jag hittade ett av de enklaste och bästa sätten att förbereda rökt corned beef. Du kanske vill ge det en bild. Det är utmärkt!
Rök upp en brisketlägenhet för en stund tillbaka och lägg till punkten åt sidan för att göra lite corned beef. Jag använde en saltlösning för den här och det var bara salt och kryddor. Se bara till att folien inte har en läcka eller tår någonstans så att ångan kan fly.
Efter att ha botat i tio dagar sköljde jag och satte i crock potten. Täckt sedan med vatten och några betningskryddor.
Låt koka tills nästan mjukt, kastade sedan in några hemvuxna taters.
En timme senare kastade in några morötter.
Och glöm inte såsen. Det är en bra förbättring.
Ingredients
Corned beef (valfri storlek)
Grovmalen peppar
6 lökar - skivade ca ¼ eller ⅜ tum tjock
1 stort ark kraftig folie
Preparation
Lägg corned beef på folie och täck med grov peppar.
Lägg lökskivor överallt, använd tandpetare där det behövs för att hålla dem.
Fäst folien över toppen, sedan på sidorna, lämna luftutrymme inuti, men så att ingen vätska kan läcka ut.
Lägg i pannan som är minst 2 cm djup. Grädda i 350ºF (176.7°C) ugn i 3 timmar (oavsett storlek).
Koka eller ånga ditt val av kål, morötter och potatis i saft som tappas ur pannan (plus lite extra vätska vid behov).
Valfritt: Medan grönsakerna tillagas, glasera nötkött med 1 kopp farinsocker och ¼ kopp senap.
Grädda utan lock 15 minuter kl 350ºF (176.7°C).