Rökt Corned beef Recept
Njut av de rika smakerna i vårt mätande corned beef brisket recept. Med sitt perfekta fettinnehåll och sakkunnigt skivad ömhet är vår 750 g (1½ lb) rå corned beef brisket en oemotståndlig behandling. Långsamt rökt till perfektion i 5-6 timmar når den en lockande 70 ° C (160 ° F), vilket ger en läcker och rökig upplevelse som gör att du begär mer.
Ingredients
Brisket är ett bra snitt för att göra corned beef eftersom det har en bra fetthalt. Det är också viktigt att skiva corned beef mot säden. Så du behöver 750 g (1½ lb) rå corned beef brisket.
Preparation
Förvärm rökaren till cirka 100°C (220°F).
Öppna spjället delvis och sänk värmen ett eller två snäpp till 90°C (190°F).
Lägg rått kött på ett oljat galler.
Rökkoka i 5-6 timmar eller tills köttet är genomstekt. En snabbkötttermometer bör visa 70°C (160°F). Tillagningstiden kommer att variera beroende på väder och vindförhållanden. Om du vill kan röken stängas av efter 4 timmar eller när önskad rökighet uppnås.
Skiva mycket tunt över kornet.
Förvara i kylskåp.