Beef Jerky Recipe

Rökt Torkat kött Recept



Detta är ett mycket enkelt och praktiskt sätt att göra ditt eget rökt nötkött.

Ingredients

5 Lb rund utsida skuren i ¼ i skivor

Hi Mountain Jerky Cure (pepparblandning)

Preparation

Blanda enligt instruktionerna som följer med den ryckiga kuren

Strö kuren jämnt på skivorna

Låt stå i kylen 1-2 dagar

Rökning:

Rök med 1 hickory sedan 2 körsbär och sedan 1 hickory

Koka i 250 ºF i 4-5 timmar eller tills önskad färdighet

Se till att rotera ställen varje timme

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now