Smoked Reverse Seared Tomahawk Steak Recipe

Rökt omvänd seared Tomahawk biff Recept



Lär dig hur du gör lite rökt omvänd seared Tomahawk -biff, en av de mest utsökta bitarna av nötkött.

Tips: Marinadbiff i 48 timmar med en 1 gallon dragkedja. Vänligen sjuda marinaden i minst 10 minuter för att säkerställa att alkoholinnehållet kokar ut.

Ingredients

1 kopp ketchup

1 oz vit rom

¼ kopp melass

1 msk citronsaft

1 msk Worcestershiresås

1 msk sojasås

½ tsk mald peppar

½ tsk salt

½ tsk cayennepeppar

¼ kopp balsamvinäger

1 msk hackad lök

Preparation

Blanda ihop alla marinerade ingredienser i en kastrull och låt sjuda på medelvärme i 10 minuter. Låt sitta i 5 till 10 minuter innan du använder.

Förvärm din Bradley Smoker till 226ºF (107,8ºC), krydda alla sidor av steken med salt och peppar. Placera i rökare med termometersond för att övervaka den interna temperaturen.

Efter 60 min i rökaren vänder du på steken. När steken når en innertemperatur på 135ºF (57,2ºC) dra av rökaren.

Elda grillen och stek steken på båda sidor. Stek steken på båda sidor i 15 till 20 sekunder. lägg 2 msk smör ovanpå steken. Vila i 10 minuter och servera!

Recept av: Bryan Edwards