Rökt omvänd seared Tomahawk biff Recept
Lär dig hur du gör lite rökt omvänd seared Tomahawk -biff, en av de mest utsökta bitarna av nötkött.
Tips: Marinadbiff i 48 timmar med en 1 gallon dragkedja. Vänligen sjuda marinaden i minst 10 minuter för att säkerställa att alkoholinnehållet kokar ut.
Ingredients
1 kopp ketchup
1 oz vit rom
¼ kopp melass
1 msk citronsaft
1 msk Worcestershiresås
1 msk sojasås
½ tsk mald peppar
½ tsk salt
½ tsk cayennepeppar
¼ kopp balsamvinäger
1 msk hackad lök
Preparation
Blanda ihop alla marinerade ingredienser i en kastrull och låt sjuda på medelvärme i 10 minuter. Låt sitta i 5 till 10 minuter innan du använder.
Förvärm din Bradley Smoker till 226ºF (107,8ºC), krydda alla sidor av steken med salt och peppar. Placera i rökare med termometersond för att övervaka den interna temperaturen.
Efter 60 min i rökaren vänder du på steken. När steken når en innertemperatur på 135ºF (57,2ºC) dra av rökaren.
Elda grillen och stek steken på båda sidor. Stek steken på båda sidor i 15 till 20 sekunder. lägg 2 msk smör ovanpå steken. Vila i 10 minuter och servera!
Recept av: Bryan Edwards