Rökt Lancaster County Torkat nötkött Recept
Smoked Lancaster County Torkat nötkött är en långsam torkad och långsam rökt delikatess med en djup rökig smak. Du kan skära det tunt och tjäna som ett delikött. Du kan också använda den i sås, eller servera den som krämad torkad nötkött över rostat bröd, kex och pommes frites. Naturligtvis kan du ha butiksköpta. Men ingenting jämförs med den som är hemlagad.
Ingredients
3-5 Lb runda stekar av nötkött
1 msk Tenderquick för varje lb nötkött
1 msk farinsocker för varje lb nötkött
1 msk knäckt svartpeppar
1 tsk vitlökspulver
3 lagerblad (krossade)
1 torkad chilipeppar (krossad)
10 enbär (krossade)
Preparation
Putsa nötkött väl från allt fett och senor.
Blanda alla ingredienserna till kuren i en skål.
Gnid kur över hela köttytan. Päls väl. Placera stekar tillsammans med den återstående kuren i en gallon ziploc-påse. Ställ påsen i kylen i 12 dagar, vänd varannan dag.
Rök vid 130ºF (54.4°C) i 8-12 timmar.
Bump smoker upp till 160ºF (71.1°C). Och rök tills köttets innertemperatur når 135ºF (57.2°C) .
Sätt tillbaka stekarna i kylen (utan lock) i 5 dagar för att torka innan de skärs.
Skiva tunt.
Om du inte känner dig bekväm med 135°F (57.2°C) koka med inre temperatur tills den är 140°F (60°C).