Smoked Beef Carpaccio Recipe

Rökt Nötkött ReceptDenna mesquite-rökt nötkött med senapssås, kapris och parmesan Reggiano är en show-stoppande aptitretare som kommer att imponera dina gäster med sin rika, rökiga smak och eleganta presentation. Tunt skivad och serverad med en tangy senapsås, bryy capers och nötaktig parmesanost, det är den perfekta starten på varje måltid.

Ingredients

500 G (1 lb) färsk, mittskuren oxfilé

Kapris

Parmesan reggiano

Senapssås:

15 G (1 msk) dijonsenap

5 G (1 msk) citronsaft

5 G (1 tsk) olivolja

3 G (½ tsk) honung

Preparation

Förbered senapssåsen genom att blanda ihop ingredienserna i en liten skål.

Rökningsmetod:

Lägg oxfilén på det övre rökgallret.

Använd bara Mesquite-smakbisketter och rökgeneratorn (lägg inte till värme) rök i ungefär en timme.

Se till att den övre ventilen är öppen och försök att hålla temperaturen under 30°C (90°F). Du kanske måste öppna dörren till Bradley Smoker för att hålla värmen nere. Ta av filén från rökaren, slå in i aluminiumfolie och frys i 30 minuter.

Att tjäna:

Ta bort folien från oxfilén och skiva den papperstunt; frysningen bör hjälpa dig att skiva den tunt. Lägg skivor, dekorativt, på ett stort fat, ringla senapssåsen över köttet. Garnera med kapris och riven parmesanost. Servera omedelbart som förrätt med skivor av baguette eller kex.

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now