Rökt Bringa Recept
Lär dig hur du gör en saftig brisket i din Bradley -rökare med dessa enkla och effektiva steg!
Ingredients
13 pund bringa
Olivolja
Smaksättningen:
Salt
Peppar
Vitlök
Preparation
Börja med att putsa bort fettet (jag lämnade ungefär en kvarts tum på den platta sidan).
Använd lite olja och fördela det på köttet så att det håller i smaksättningen.
Krydda köttet.
Rök i en P10 vid 220ºF (104,4ºC), använd hickorykex för den fantastiska röksmaken.
Rök över natten och kontrollera det på morgonen när rökaren når en stabil 160ºF (71,1ºC).
Gå sedan vidare och slå in den.
Låt det sitta och linda sedan dubbelt, spritsa det och folie.
Sätt tillbaka den på rökaren tills den når 203ºF (95ºC) grader, ta bort den och låt den vila i 1 timme innan servering.
Recept av: Miguel lagar mat med eld
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now