Rökt Bringa Recept
Det finns två hemligheter för att förbereda en stor rökt brisket. Först är en generös gnugga med massor av kryddor och den andra är att röka det lågt och långsamt.
Ingredients
1 oxbringa
2 msk salt
3 msk nyknäckt svartpeppar
1 Msk Chili pulver
1 Msk vitlökspulver
2 tsk lökpulver
2 tsk cayennepeppar
2 tsk vitt socker
Bradley Flavor Bisquettes - Mesquite
Preparation
Gnid in salt över hela bringan. Täck med plastfolie och ställ i kylen i 30 minuter.
Gör rubbet genom att blanda ihop sockret och alla resterande kryddor.
Gnid rikligt med kryddblandningen över hela bringan.
Ställ in rökaren på 225°F med Mesquite Flavor Bisquettes.
Rök bringan tills den når en innertemperatur på 195°F.
Skiva och servera.
Mesquite
Trä
Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.
Shop Now