Chopped Brisket Sandwich Recipe

Recept på hackad bringa smörgås



Skäm bort dig med de vattniga smakerna av en perfekt rökt brisket med detta recept! Denna saftiga brisket är belagd med en hemlagad BBQ och rökt till perfektion med hjälp av en Bradley-rökare.

Ingredients

1 (10) Lb bringa

1 msk salt

1 Msk svartpeppar

1 msk vitlökspulver

1 msk lökpulver

1 msk Chipotle chilipulver

1 msk vitt socker

1 msk farinsocker

Valfri butiksrekommendation brisket rub: Dirty Dalmatian Bark Builder Beef Rub.

4 msk äppeljuice

Hamburgerbullar

Använd utrustning:

P10 Bradley Smoker

Bradley Smoker hopfällbart bord

Bradley Smoker non-stick silikonmattor

Bradley Smoker verktyg

Thermoworks timestick trio

Thermoworks thermapen en

Bradley Smoker Inställningar:

Trä: Hunter's Blend

Temperatur: 226ºF

Röktimer: 360 minuter eller 6 timmar

Timer: 600 minuter eller 10 timmar

Preparation

Skölj och torka bringan.

Klipp av fettlocket, lämna kvar cirka ¼ tum fett och klipp bort överflödigt fett på bringan. Se till att ta bort det silverfärgade skinnet från undersidan av köttet.

Ställ in din Bradley Smoker på inställningarna ovan.

Medan rökaren värms upp applicera BBQ rub. Blanda följande i en skål: salt, svartpeppar, vitlökspulver, lökpulver, chipotle chilipulver, vitt socker, farinsocker. Var noga med att lägga ett tungt lager av gnidning på bringan.

Dags att lägga bringan i rökaren. Var noga med att föra in kötttermometern i den tjockaste delen av köttet.

Rök vid 226ºF (107,8ºC). tills innertemperaturen på bringan når 160 graderºF (71,1ºC). Beroende på bröstets storlek kan det ta allt från 6-8 timmar.

Dags att ta bort bringan från rökaren och slå in i folie. Tillsätt 3-4 msk äppeljuice i folien och täck ordentligt. Placera bringan tillbaka i rökaren.

Koka bringan tills innertemperaturen når 190 graderºF. (87,8ºC), vanligtvis ytterligare 2 timmar.

Ta bort bringan från rökaren och lägg på en skärbräda. Se till att låta bringan vara inlindad i folien i cirka 25-35 minuter.

Skiva bringan mot säden i skivor.

Njut av!

Recept av Bryan Edwards – Moody Foodie Tulsa

Hunters
 Blandning

Hunters Blend Bisquettes för Bradley Smoker

Infunderad rosmarin, timjan och svartpeppar med vår bisquette av lönnträ med viltkött, fågel, fisk, lamm, nötkött och grönsaker.

Shop Now