Meatball in smoker ready

Rökt smakfullt fylld Ostliknande köttbullar Recept



Detta rökt smakfulla fyllda ostiga köttbullarrecept är ett fantastiskt mellanmål att servera på en fest eller något tillfälle att underhålla, det är den definierade festfavoriten! Rökt köttbullar är enkla att göra utan krångel när de är i rökaren och kommer att ha den extra smaken som ger ditt mellanmål till en ny nivå.

Ingredients

1 Lb markchuck

½ kopp riven parmesan

½ kopp strimlad cheddar

½ kopp finhackad lök

1/3 kopp finhackad jalapeno (valfritt för extra krydda)

1 stort ägg (hela)

¼ kopp Worcestershire

¼ kopp Bradley's Herb Blend Rub

½ kopp din favorit BBQ-sås

¼ till ½ tums kuber av cheddar, pepparjacka eller annan favoritost

Preparation

Röktemperatur: 225-240°F

Köttets sluttemperatur: 160°F

Rekommenderat trä: äpple

Blanda ihop alla ingredienser för hand och rulla till köttbullar genom att palma köttet med handen.

Se till att ha en ½ tums tärning ost i varje köttbulle

Du kan nu täcka med BBQ-sås om så önskas och toppa med riven ost

Äpple
 Trä

Äppelbisquetter för Bradley Smokers

En lätt, fruktig och lätt söt rökarom som passar ihop med fågel, nötkött, fläsk, lamm och ost.

Shop Now