Rökt Nötkötskinn på ett Brioche Bun -recept
Om du gillar den rika nötköttsmaken som följer med grillbrisket, är du ute efter en godbit med rökt nötkötskinn - alla rökiga och saftiga smaker med bara en tredjedel av tillagningstiden!
Ingredients
Nötkött kinder
Salt
Svartpeppar
Brioche bulle
Grillsås
Frivillig:
Hickory Wood Bisquettes
Preparation
Krydda oxkinderna med rikligt med salt och svartpeppar.
Placera nötköttskinderna i rökaren och rök den vid 250°F eller 120°C i 2 timmar. Frivillig: använd hickory bisquettes för en extra röksmak.
Efter 2 timmar, lägg nötköttskinderna i en foliepanna och täck den med ett lager folie.
Sätt tillbaka foliepannan i rökaren i ytterligare 2 timmar vid 250°F eller 120°C.
Låt nötköttarna vila i 30 minuter innan du strimlar dem.
Servera med en rostad briochebulle och toppa köttet med barbecuesås.
Recept av: Miguel lagar mat med eld
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now