Smoked Beef Cheeks on a Brioche Bun Recipe

Rökt Nötkötskinn på ett Brioche Bun -recept



Om du gillar den rika nötköttsmaken som följer med grillbrisket, är du ute efter en godbit med rökt nötkötskinn - alla rökiga och saftiga smaker med bara en tredjedel av tillagningstiden!

Ingredients

Nötkött kinder

Salt

Svartpeppar

Brioche bulle

Grillsås

Frivillig:

Hickory Wood Bisquettes

Preparation

Krydda oxkinderna med rikligt med salt och svartpeppar.

Placera nötköttskinderna i rökaren och rök den vid 250°F eller 120°C i 2 timmar. Frivillig: använd hickory bisquettes för en extra röksmak.

Efter 2 timmar, lägg nötköttskinderna i en foliepanna och täck den med ett lager folie.

Sätt tillbaka foliepannan i rökaren i ytterligare 2 timmar vid 250°F eller 120°C.

Låt nötköttarna vila i 30 minuter innan du strimlar dem.

Servera med en rostad briochebulle och toppa köttet med barbecuesås.

Recept av: Miguel lagar mat med eld

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now