Smoked Beef Short Ribs and Potato Stew Recipe

Rökt Nötkött korta revben och potatisgrytrecept



Jag bestämde mig för att prova mitt recept med ekvedrökt korta revben. Vilket steg upp från att bara sjunka. Här är vad jag gjorde.

Ingredients

3 – 4 pund nötkött kort revben

1 kopp rött vin

En 28 oz burk romatomater

En 8 oz burk tomatpuré

1 medelstor lök, hackad

2 vitlöksklyftor, hackade

1 msk Worcestershiresås

1 tsk oregano och Provence örter

4 stora rödbruna potatisar – skalade

Gnugga:

¾ kopp paprika

¼ kopp varje socker, salt-kosher eller havssalt och nymalen peppar

2 msk vardera chilipower, cayennepulver, lökpulver, vitlökspulver och olivolja

Preparation

Applicera rubbet på de korta revbenen och låt sitta i 30 minuter.

Förvärm rökaren och placera sedan de korta revbenen i @ 210ºF i 4 timmar, använd ek eller pekannöt.

Medan de korta revbenen ryker, förbered den sjudande såsen.

Sjudande sås

Koka lök och vitlök i olja tills den är mjuk.

Häll romatomaterna i en mixer och mixa tills de är slät.

Häll tomatblandningen i en kastrull och tillsätt lök, vitlök, rödvin, tomatpuré, örter och Worcestershiresås.

Koka upp, sänk sedan värmen och låt sjuda i 30 minuter.

Ta bort från värmen och ställ åt sidan.

Efter 4 timmar, ta bort de korta revbenen från rökaren.

Sista steg:

Lägg revbenen i en kastrull och häll den sjudande såsen över dem.

Täck pannan och sätt tillbaka till rökaren (eller ugnen) vid 250ºF i ytterligare 3-4 timmar.

Tillsätt potatisen den sista 1½ timmen.

Ek
 Trä

Ekbisquetter för Bradley Smokers

Det mest mångsidiga träet av dem alla är ek. Passar särskilt bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm och vilt.

Shop Now