Smoked Donut Burger

Rökt Munkburgare Recept



Detta rökt Donut Burger -recept är perfekt om du inte är i någon form av diet. Välj ditt trä av preferens, men hickory och whisky ek fungerar bra. Använd rökt cheddarost för extra rökig smak

Ingredients

1 Lb köttfärs

1 tsk salt

½ tsk vitlökspulver

½ tsk lökpulver

½ tsk oregano

½ tsk mald svartpeppar

8 Baconskivor - kokta

2 msk olja

4 ägg

4 skivor ost – använd rökt cheddarost för extra rökig smak!

8 glaserade munkar

Bradley Flavor Bisquettes valfria - hickory eller whisky ek fungerar utmärkt

Preparation

Använd dina händer och knåda ner salt, vitlökspulver, lökpulver, oregano och svartpeppar i köttfärsen. Dela i 4 lika stora delar och forma till hamburgerbiffar. Lägg på rökställ.

Ställ in rökaren på 275°F med valfria Bradley Flavor Bisquettes.

Lägg hamburgarna i rökaren och rök tills de är genomstekta och de når en innertemperatur på 165°F, cirka 2½ timme.

Hetta upp olja i en stekpanna och stek äggen med solsidan upp.

Montera hamburgare genom att lägga en munk på en tallrik. Lägg sedan på en ostskiva, hamburgerbiff, stekt ägg och två skivor bacon. Toppa med en annan glaserad munk.

Servera och njut!

Recept av: Steve Cylka

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now