Pepper Crusted Smoked Sirloin Tip Roast

Pepparskorpa rökt Ländstek Recept



Rökt skorpad ländstopp är inte ett enkelt köttklipp att laga. Detta snitt är inte dyrt, men inte så ömt som andra stek. Därför är det viktigt att röka det lågt och långsamt att förvandla det till en fantastisk middag.

Ingredients

1 ryggbiffsstek (ca 2½ till 3 pund)

2 msk olivolja

1½ msk havssalt

2 msk färsk grov svartpeppar

1 tsk chiliflakes

1 tsk torkad timjan

Bradley Flavor Bisquettes – Premium Hunter's Blend

Preparation

Gnid in olivoljan över hela ytterfilésteken.

Gör kryddningen genom att blanda ihop resterande ingredienser i en liten skål.

Gnid in kryddningen över hela steken.

Ställ in din rökare för 250°F med Premium Hunter's Blend Bisquettes eller annan valfri bisquette.

Lägg steken på ett galler för rökare och rök i cirka 2½ – 3 timmar, eller tills den är medium rar, med en innertemperatur på 145°F.

Ta ut steken från rökaren och låt vila i 10 minuter. Skiva och servera.

Recept av: Steve Cylka

Hunters
 Blandning

Hunters Blend Bisquettes för Bradley Smoker

Infunderad rosmarin, timjan och svartpeppar med vår bisquette av lönnträ med viltkött, fågel, fisk, lamm, nötkött och grönsaker.

Shop Now