Onion and mushroom smoked beef meatloaf

Smaklös Karamelliserad lök och portobello svamp Rökt fett receptIdag skulle jag vilja dela med dig ett bra recept för att förbereda i din Bradley -rökare. Det kan verka komplicerat, men det är väldigt enkelt och enkelt. Följ de detaljerade instruktionerna så kan du få denna ostiga karamelliserade lök och Portobello -svamp rökt fett redo på mindre än 3 timmar.

Ingredients

3 msk smör

2 lök - finhackad

2 Portobellosvampar - tärnade mycket fint

1 pund nötfärs

½ Pund malet fläsk

2 msk Worcestershiresås

1 msk balsamvinäger

½ Tsk vitlökspulver

½ Tsk torkad oregano

½ Torkad timjan

½ Tsk mald svartpeppar

1 tsk salt

1 ½ Muggar riven mozzarellaost

Preparation

Smält smör i en kastrull på medelvärme. Tillsätt lök och portobellosvamp. Fräs tills de är karamelliserade. Ställ åt sidan för att få rumstemperatur.

Blanda nötfärs, fläskfärs, worcestershiresås, balsamvinäger, vitlökspulver, oregano, timjan, peppar och salt tills det är väl blandat. Rulla köttblandningen till en 10 x 10 tums fyrkant. Rulla i en stor fryspåse eller på bakplåtspapper, så rullar köttet lätt in i fettet.

Fördela lök- och svampblandningen i mitten av korvköttet. Strö den rivna mozzarellan ovanpå grönsakerna.

Rulla ihop det feta så att ost, lök och svamp är helt omgivna av köttblandningen. Lägg fettet på ett rökgaller.

Ställ in din Bradley Smoker på 250°F. Rök fettet i ca 2 ½ timmar med Special Blend Bisquettes. Ta bort när innertemperaturen är 165 grader°F.

Recept Förbi Steve Cylka

Särskild
Blandning

Specialblandningsbisquetter för Bradley-rökare

Speciellt skapad för att lägga till en distinkt smak till alla rätter och passar bra med fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.

Shop Now