Reversed Seared Smoked Picanha Roast Recipe

Omvänd seared rökt Picanha stek ReceptPicanha är det mest populära köttet från Brasilien. I Nordamerika som kallas topploin eller rumpkåpa (be alltid din slakt för att hålla det tjocka fettlocket på det). En av de bästa stekskärningarna du kan göra, saftiga och super smakfulla, kommer säkert att vara en feststopp!
Gå enkelt på smaksättningen, så att du inte övermannar smaken på köttet, lita på mig, det kommer att vara otroligt.

Ingredients

Kosher salt

Malen svartpeppar

Preparation

Med hela steken/snittet behövs inte mycket förberedelser, krydda alla sidor med koshersaltet och mald peppar så att den är helt täckt.

Förvärm din Bradley Smoker till 250 ºF (121 °C ), placera den på gallren med fettlocket uppåt och rök den med Hickory eller Apple wood tills den når en innertemperatur på 120 ºF (49 °C ).

Ta bort den från rökaren, och på den förvärmda grillen lägg hela steken med fettlocket nedåt så den får en vacker färg. Vänd den till andra sidan tills du når en innertemperatur på 130 ºF för att nå en perfekt medium rare.

Låt den vila ett par minuter för att hålla saften inne och koka färdigt. Skiva den mot säden för att forma dina biffar (när du skär den i små bitar kommer den att vara i motsatt riktning mot säden, så den är så mjuk som den kan bli).

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now