Mesquite Slow Smoked Pot Roast

Mesquite långsam rökt Grytstek Recept



Gör dig redo för en smakfull middag med detta rökt cross rib stekrecept. Gnuggas med en läcker blandning av kryddor, rökt med mesquite bisquettes och serveras som en grytstek med grönsaker och potatis, denna maträtt kommer säkert att vara en publik.

Ingredients

1,5 kg (3 lb) benfri korsrevbensstek

3 till 4 vitlöksklyftor skivade

Gnugga:

För att förbereda rubbet, blanda 60 ml (¼ c) paprika, 30 ml ( c) mald svartpeppar, 125 ml (½ c) salt och socker. Tillsätt sedan chilipulver, vitlökspulver, lökpulver, torkad mald timjan och torkad mald salvia, 30 ml (2 msk) vardera och 10 ml (2 tsk) cayennepeppar.

Preparation

Kvällen innan du serverar steken, kombinera torra ingredienser i en liten skål.

Sätt in vitlöksflisor i köttet.

Gnid in kött överallt med torr rub.

Lägg i en plastpåse och ställ i kylen över natten.

Ta ut köttet ur kylen och låt stå i cirka 45 minuter.

Rökningsmetod:

Förvärm Bradley Smoker till mellan 95°C och 105°C (200°F och 220°F).

Lägg över köttet på ett rökställ och lägg i rökaren. Med hjälp av Mesquite-smakbisketter rök/koka köttet i cirka 4 till 6 timmar.

Att tjäna:

Servera som grytstekmiddag med grönsaker, potatis och saltgurka.

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now