Mesquite Smoked BBQ Beef Ribs Recipe

Mesquite rökt BBQ -nötkött



Chansen är stor att du har sett många recept med fläsk revben här. Mindre populära, nötkött revben är större och kräver en låg och långsam förberedelse. Detta recept tar dock dig bara 3 timmars rökning och blir bra.

Ingredients

1 ställ i mitten skära nötrevben

2 msk paprika

2 msk vitt socker

1 msk salt

1 msk chilipulver

1 msk vitlökspulver

1½ tsk torr senap

1 tsk mald svartpeppar

1 tsk cayennepeppar

1 tsk malen spiskummin

1 dl BBQ-sås

Preparation

Blanda ihop kryddorna och sockret för att göra kryddblandningen.

Dra av membranet från baksidan av revbensstället. Gnid rikligt med kryddblandningen över revbenen. Ställ i kylen i 2-3 timmar.

Ställ in rökaren på 225°F med Mesquite-smakbisketter.

Placera revbenen i rökaren och rök i 3 timmar, eller tills innertemperaturen på revbenen är 190°F.

Ta ut revbenen från rökaren och täck revbenen generöst med BBQ-sås.

Låt dem vila i 10 minuter innan de skärs och serveras.

Förbi: Steve Cylka

Mesquite
 Trä

Mesquite Bisquettes för Bradley Smokers

Som den starkaste av rökträden, kompletterar den perfekt rikt kött som biff, anka och lamm med sin starkare, något sötare och mer delikat än Hickory-smak.

Shop Now