Smoked Steak Medallions

Rökt Biff Medaljonger



Hur man gör rökt biffmedaljonger. I den här videon röker Joe några rökt biffmedaljonger, en av de mest ömma typen av kött du någonsin kommer att smaka. Håll dig runt till slutet för att se hur detta blir.

Ingredients

Filet mignon

Bacon

¼ tum tjock bit ädelost

¼ tum tjock päronbit

Salt

Reducerad balsamico

Whisky Oak Bisquettes

Preparation

Ta ditt bacon och linda det runt din medaljong, se till att ändarna på baconet överlappar varandra.

Använd ett spett för att sticka in den i din medaljong och bacon så att den håller ihop.

Strö kosher salt på din medaljong på bacon på båda sidor. Ställ tillbaka den i kylen för att svalna i 1,5 timme.

När de har svalnat, placera dem i din rökare. Sätt temperaturen till 150ºF (65ºC), koka i 2 timmar och rök i 1 timme och 40 minuter.

Dra ut dem ur rökaren, lägg dem på grillen och låt dem grilla i 4 minuter på varje sida. Lägg en bit ädelost och päron ovanpå dem i 2-3 minuter. Ringla din medaljong i reducerad balsamico och njut!

Recept av: Smokin' with Joe - Video

Whisky
Ek

Whisky Oak Bisquettes för Bradley Smokers

Speciellt skapad för att ge en distinkt smak till alla rätter. Passar bra med rött kött, fläsk, fisk (särskilt lax) och tungt vilt.

Shop Now