
Hur man gör långsam rökt Prime ribbe Steka
Detta prime rib -recept kommer att vinna dig! Långsam rökt och rökt på Bradley -rökaren.
Ingredients
1 4-bens högrevsstek
5 matskedar kosher salt
5 msk mald svartpeppar
Färsk hackad timjan
Färsk hackad rosmarin
Preparation
Förvärm din rökare till 250°F (121°C) i 15 minuter.
Blanda ingredienserna till kryddorna och täck köttet med blandningen.
Rök det främsta revbenet tills innertemperaturen når 120°F (49°C) i cirka 4 timmar. Du kan använda pekannötsbisquetter. Ta ur rökaren och låt vila i ca 15 minuter.
Brännande:
Medan steken vilar, förvärm grillen till 450°F (232°C). Lägg sedan till det främsta revbenet i ytterligare 15 minuter, bläddra halvvägs igenom.
Ta bort den från rökaren och vänta cirka 30 minuter innan du skär upp den.
Pekannöt
Trä

Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.
Shop Now