How to Make Smoked Tri-Tip

Hur man gör rökt Tri-tip



En läcker och saftig omvänd seared biff! Denna rökt tri-tip kommer säkert att bli en av dina favoriter.

Ingredients

3 till 5 lb tri-tip

Salt- och pepparblandning (cirka ⅛ kopp av varje)

Preparation

Förvärm din rökare till 225°F (107°C) i 15 minuter.

Gör din salt- och pepparblandning och krydda alla sidor av köttet med ett tjockt lager av det.

Rök din tri-tip tills den når innertemperaturen på 130°F (54°C) (cirka 60-90 minuter). Du kan använda pekannötsbisquetter.

När den når denna temperatur, ta bort den från rökaren och linda in i folie.

Nu har du två alternativ för att avsluta förberedelserna:

Skiva tri-tip i biffar och stek dem på grillen, låt vila innan servering.

Eller förvärm din grill till 500°F (260°C) i cirka 15 minuter. Slå in köttet i folie och lägg det på grillen tills det når önskad innertemperatur.

Pekannöt
 Trä

Pecanbisquetter för Bradley Smokers

Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.

Shop Now