Hur man gör rökt Picanha-stek
Denna Picanha -stek av Gerardo har fantastiska smaker och en söt och öm smak, du vill inte missa det här!
Ingredients
1 kg picanha
Bergsalt
Peppar
Preparation
*Innan något, slå på din Bradley P-10 rökare och låt den röka i cirka 20 minuter innan du sätter i din picanha*
Ta ditt stensalt och strö saltet över hela din picanha. Se till att strö det på båda sidor.
Strö din peppar på din picanha.
Lägg till din picanha i din Bradley P-10 rökare och ställ in temperaturen på 250ºF (121ºC) i en timme. Efter en timme, kontrollera din picanha och se till att den inre temperaturen är 115ºF (46ºC).
Låt din picanha vila i Bradley-rökaren i ytterligare 25 minuter.
Ta fram din bryn och stek picanhan i 2 minuter på varje sida, låt din picanha vila i ytterligare 15 minuter.
Skär i din picanha och njut!
Recept av: Grod Grills