How to Make Smoked Beef Short Ribs

Hur man gör rökt nötkött kort revbensrecept



Dessa läckra rökta revbensspjäll får dig att vilja ha mer!

Ingredients

Revben av nötkött

Senap

Blandning av brunt socker, vitlök, peppar, salt och paprika

Bakluckor party rub

För smaksättning:

brunt socker

Smör

Honung

Blanda farinsocker, vitlök, peppar, salt och paprika

Ribglasyr och barbecuesås

Preparation

Använd en pappershandduk, dra ner membranet på dina revben och strö senap på revbenet.

Använd din krydda och strö den över hela revbenet, vänd revbenet och gör samma sak.

Låt ditt revben med krydda sitta i 15 minuter.

Förvärm din rökare och låt den gå på 250ºF (121°C), tillsätt 5-6 bisquetter till rökaren, lägg röktiden i 3 timmar och fortsätt med att sätta revbenet i rökaren.


Efter 1 timme, kontrollera dina revben igen, om det fortfarande är torrt spraya det med vatten och snurra runt gallret och spritsa vatten igen.

Efter 3 timmar, ta ut revbenen och strö farinsocker på en aluminiumfolie, lägg kuddar med osaltat smör på farinsockret, ringla honung ovanpå farinsockret och smöret, tillsätt samma krydda som du använde, lägg revbensbenet -sidan upp och dubbellinda revbenet i aluminiumfolie.

Lägg tillbaka revbenet med aluminium på gallret och rök det i ytterligare 2 timmar.

Efter två timmar tar du ut dina revben och sås dem med en ribglasyr och BBQ-sås.

Lägg ditt revben i rökaren i ytterligare en timme, när det är klart, ta ut det och njut!

Recept av: Michael Demagistris – Kocken Michael Demagistris