Hur man gör rökt Grytstek
En hushållsklassiker för en söndagsfamiljsamling. Denna rökt grytstekt är mjukt och full av smak.
Ingredients
Steka:
3 Lb chuckstek
1 tsk vitlökspulver
1 tsk kosher salt
1 tsk lökpulver
1 tsk svartpeppar
Bräsera:
2 koppar skalad pärllök
2 koppar halverad röd salighetspotatis
2 koppar morötter, skurna i skivor
2 dl nötfond
1 kopp rött vin
1 msk färsk timjan
1 tsk ancho chilepulver
1 msk färsk rosmarin
2 torkade chipotle paprika
Preparation
Kombinera lökpulver, koshersalt, lökpulver och peppar och gnugga steken med blandningen.
Ställ in din rökares temperatur till 180°F (82°C) och förvärm den.
Rök steken i 1 1/2 timme. Du kan använda pekannötsbisquetter till detta recept.
Ta sedan bort steken från rökaren, du ska färdiglaga den på grillen. Förvärm din grill till 275°F (135°C).
Lägg till den rökta steken, löken, potatisen, morötterna, nötbuljongen, rödvinet, timjan, ancho chile pulver, rosmarin och chipotle paprika i en stor holländsk ugn.
Placera den holländska ugnen inuti din grill och bräsera steken i 4 till 5 timmar eller tills köttet är mört.
Pekannöt
Trä
Med en söt och mild smak, vilket gör den till Hickorys mildare kusin, pecanbisquetter passar bra med fågel, nötkött, fläsk, lamm, vilt och sjöfåglar.
Shop Now