How To Make Smoked Carne Asada Skirt Steak Recipe

Hur man gör rökt Carne asada Kjolbiff recept



Denna rökt Carne Asada är allt du behöver för en perfekt sommarnatt!

Ingredients

2 pund kjolstek

För rubbet:

1 tsk söt paprika

1 tsk kosher salt

¼ tsk malen spiskummin

¼ tsk nymalen svartpeppar

Marinad:

3 apelsiner, saftade

4 limefrukter, saftade

2 citroner, saftade

½ kopp koriander, hackad

¼ kopp olivolja

1 tsk salt

½ msk spiskummin

½ tsk peppar

1 jalapeño, finhackad

3 vitlöksklyftor, hackade

Preparation

Gör marinaden i en medelstor skål: kombinera apelsinjuice, limejuice, citronsaft, koriander, olivolja, salt, spiskummin, peppar, jalapeño och vitlök och vispa väl för att lösa upp saltet.

Lägg köttet i en stor återförslutningsbar påse. Täck köttet med marinaden och låt stå i kylen i 2 timmar.

Ta bort steken från marinaden. I en liten skål, gör rub med paprika, salt, spiskummin och svartpeppar. Krydda köttet med denna blandning och låt stå i 30 minuter.

Förvärm rökaren till 225°F (107°C). Rök köttet i 45 minuter, du kan använda körsbärsbisquetter till detta recept.

Ta bort steken från rökaren, du ska avsluta den på grillen. Förvärm din grill till 450°F (232°C) och stek tills innertemperaturen når 135°F (56°C) för medium-rare.

Låt den vila i 10 minuter innan servering.

Körsbär
 Trä

Körsbärsbisquetter för Bradley Smokers

Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.

Shop Now