Hur man gör rökt Carne asada Kjolbiff recept
Denna rökt Carne Asada är allt du behöver för en perfekt sommarnatt!
Ingredients
2 pund kjolstek
För rubbet:
1 tsk söt paprika
1 tsk kosher salt
¼ tsk malen spiskummin
¼ tsk nymalen svartpeppar
Marinad:
3 apelsiner, saftade
4 limefrukter, saftade
2 citroner, saftade
½ kopp koriander, hackad
¼ kopp olivolja
1 tsk salt
½ msk spiskummin
½ tsk peppar
1 jalapeño, finhackad
3 vitlöksklyftor, hackade
Preparation
Gör marinaden i en medelstor skål: kombinera apelsinjuice, limejuice, citronsaft, koriander, olivolja, salt, spiskummin, peppar, jalapeño och vitlök och vispa väl för att lösa upp saltet.
Lägg köttet i en stor återförslutningsbar påse. Täck köttet med marinaden och låt stå i kylen i 2 timmar.
Ta bort steken från marinaden. I en liten skål, gör rub med paprika, salt, spiskummin och svartpeppar. Krydda köttet med denna blandning och låt stå i 30 minuter.
Förvärm rökaren till 225°F (107°C). Rök köttet i 45 minuter, du kan använda körsbärsbisquetter till detta recept.
Ta bort steken från rökaren, du ska avsluta den på grillen. Förvärm din grill till 450°F (232°C) och stek tills innertemperaturen når 135°F (56°C) för medium-rare.
Låt den vila i 10 minuter innan servering.
Körsbär
Trä
Körsbärsbisquetter ger en mild, söt och fruktig arom perfekt för rökning av fågel, fisk, skaldjur, nötkött, fläsk, lamm, sjöfåglar, grönsaker och ost.
Shop Now