Hur man gör rökt Bringa recept
Gör dig redo för en vattnig fest med detta läckra brisketrecept av Marc's på grillen. Gnuggas med en lockande blandning av senap, Cucamonga BBQ och kaffe gnugga och rökt i 21 timmar med hickory trä, denna saftiga och smakfulla brisket kommer att lämna dig längtan efter mer!
Ingredients
14 Lb bringa
½ Kopp senap
½ Kopp Cucamonga BBQ Rub
½ Kaffe gnugga
16 Hickory trä
äppeljuice
Preparation
Slater senap över hela din bringa på båda sidor, fortsätt sedan med att strö Cucamonga BBQ Rub och kaffe rub på bringan.
Fortsätt att placera ditt hickoryträ i din Bradley Smoker.
Placera din bringa i din Bradley Smoker och rök den i 21 timmar vid 205ºF (96°C).
Efter de 21 timmarna, ta fram din bringa och täck den i en handduk i 2 timmar, fortsätt att skära i din bringa och njut!
Recept av: Marc är på grillen
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now