Hur man gör hickory rökt Prime ribbe Recept
Denna hickory rökt prime rib är långsamt till perfektion! Det perfekta receptet för prime matsal.
Ingredients
8-10 lb 4-bens revbensstek
3 msk dijonsenap
2 msk Worcestershiresås
2 tsk torkad rosmarin
2 tsk torkad timjan
4 Vitlöksklyfta, mosad till en pasta
Grovt salt och nymalen svartpeppar
Preparation
Klipp av fettlocket på din stek om det är mer än ¼ tum tjockt. Bind fast steken mellan benen med slaktgarn.
Blanda senap, worcestershiresås, rosmarin, timjan och vitlök i en liten skål.
Applicera blandningen på köttet och smaka av med salt och peppar. Låt stå utan lock i kylen i 8 timmar.
Förvärm din rökare till 250°F (121°C) Placera det övre revbenet inuti rökaren och rök den i cirka 4 timmar eller tills innertemperaturen når 125°F (52°C) för sällsynta eller 135°F (57°C) ) för medium-rare. Använd hickory bisquettes för detta recept.
Ta bort köttet från rökaren och täck det löst med folie. Låt det vila i 30 minuter.
Använd en vass kniv för att skära köttet. Servera med pepparrot, om så önskas.
Hickory
Trä
Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.
Shop Now