How to Make a Smoked Hamburger

Hur man gör en Rökt hamburgare



Letar du efter en läcker, rökig hamburgare? Se inte längre än det här receptet från Smokin 'med Joe! Dessa hamburgare är gjorda med magert gräsmatat nötkött, grädde, tärnad lök och Worcestershiresås.

Ingredients

1 pund magert gräsmatat nötkött

1 ägg

¼ kopp grädde

1 tsk vitlökspulver

1 tsk kosher salt

1 tsk mald peppar

¼ kopp brödsmulor

1 liten tärnad lök

1 msk Worcestershiresås

Preparation

I en skål, tillsätt nötkött, ägg, grädde, vitlökspulver, salt, peppar, ströbröd, tärnad lök, Worcestershiresås och blanda det hela med händerna.

Rulla runt din köttblandning tills den har en bollform.

Skiva nötköttsblandningen i fyra delar och fortsätt sedan att krossa dem till en hamburgerform.

Lägg dina biffbiffar i en rökare, sätt tillagningstemperaturen till 225ºF (107ºC), och tillagningstiden till 1 timme och 20 minuter och röktiden i 1 timme och 20 minuter.

När tiden är över, ta med dina hamburgare och grilla dem i 10 minuter.

När grilltiden är över, lägg dem på lite bröd, eller vad du nu väljer.

Recept av: Röker med Joe