How To Make Slow-Smoked Ribeye Roast Recipe

Hur man gör långsamt rökt Ribeye stek Recept



En mycket utsökt middag att njuta av med familj eller vänner. Du kan inte slå ett bra nötkött och en hel långsam rökt ribeye definitivt ett fantastiskt val!

Ingredients

4 till 6 lb ribeyestek

Färsk timjan

1 finhackad vitlöksklyfta

4 msk gul senap

1 msk Worcestershiresås

För rubbet:

1 msk torkad rosmarin

1 msk grov eller knäckt svartpeppar

1 tsk havssalt

1 ½ tsk vitlökspulver

1½ tsk lökpulver

Preparation

Förvärm din rökare till 250°F (120°C).

Skär bort eventuellt överflödigt fett på din stek. Tillsätt vitlök, senap och Worcestershiresås i en liten skål. Täck din stek med denna blandning. Blanda alla ingredienserna i en annan båge. Lägg sedan rubbet ovanpå blandningen, krydda din stek. Tillsätt några timjankvistar.

Placera steken inuti rökaren och rök den tills den når en innertemperatur på 140 till 145°F (60 till 63°C), vilket bör vara cirka 3 till 4 timmar.

Du kan använda hickory bisquettes för detta recept.

Ta ut den från rökaren och låt den vila i cirka 20 minuter innan servering.

Hickory
 Trä

Hickory Bisquettes för Bradley Smokers

Den starka och söta smaken av Hickory Bisquettes gör den till en av de mer populära träslagen för rökning, och passar särskilt bra med fjäderfä, nötkött, fläsk, vilt, sjöfåglar, nötter och ost.

Shop Now