Flaken Cut Smoked Short Ribs

Flaken Cut Rökt Short Ribs receptVar beredd att fördubbla ... till och med tredubbla detta recept. Jag tror att jag gick igenom 4 kg nötköttben själv den sista gången jag gjorde det. Det är allvarligt så bra. Få de stretchiga byxorna på, det kommer att bli rörigt!

Ingredients

Jag kommer att göra marinaden för en enkel 1 -2 lbs nötkött servering. Multiplicera allt eftersom!

1” Färsk ingefära – riven

2 färsk vitlöksklyftor - riven

2 salladslökar - hackade

¾ kopp sojasås

½ kopp risvinäger

1 msk sesamolja

kopp farinsocker

1/4 kopp vitt vin

2 tsk varm sås (som sriracha)

Sesamfrön och salladslök till garnering

Eller lägg till en bulle och gör den till en Bahn Mi!

Preparation

Blanda alla ingredienser i en skål och blanda väl. Lägg i revbenen i en ziplockpåse och häll i marinaden. Krama ut luften och stäng på. Ge det ett par squish och se till att det kommer in riktigt bra i köttet. Låt marinera i minst 4 timmar, eller upp till över natten!

Starta Bradley Smoker och få den till 225 ºF (107 º C) med öl eller Hickory Bisquettes. Ta bort revbenen och fingra dem rena, lämna på en våt beläggning. Behåll marinaden och lägg den i en kastrull. Låt det sjuda lätt i 4-5 minuter och ta sedan av från värmen. Behåll till slutet. Lägg revbenen på ett galler och lägg dem i rökaren. Låt röka i 30 minuter eller tills den inre temperaturen är 125 ºF (52 º C).

När rökningen är klar kan du äta dem direkt därifrån. ELLER kan du ta det upp ett snäpp...

Om du äger en grill, låt den eldas upp så varm som den kan. Vi kommer att bränna dessa riktigt snabbt för att lägga till det lilla extra! När grillen är förvärmd, placera revbenen på grillen och stek den första sidan i 2-3 minuter. Inte allt för länge. Vänd revbenen och fortsätt att bryna. Du kan använda den överblivna marinaden nu att tröja nötköttet med. Lägger till lite mer.

Vänd igen, i 30 sekunder, och ta bort från grillen! Garnera och börja äta dig oattraktiv.

Njut av!

Recept av: Cory Walby

Öl
Trä

Ölbisquetter för Bradley Smokers

Ölbisquetter för humleinfunderad rökt mat. Perfekt till nötkött, kyckling, revben eller korv.

Shop Now