De Perfekt Rökt brisketrecept
Resultaten du får från att använda en sous videoklocka plus en rökare är verkligen förstklassiga. Sous Vide Cooker använder en matlagningsmetod för vattenbad som gör att brisket kan kokas vid låga temperaturer. Vid tillagning av denna låga temperatur håller sous-videan temperaturkontrollerad till exakt 135F under 44 timmar. Bradley -rökaren komplimanger denna matlagningsmetod fint genom att tillåta perfekt kontrollerad rök i 3 timmar. Brisket smältes bokstavligen i munnen med en fin röksmak.
Ingredients
1 bringa
Bröstkrydda
¼ tsk flytande rök (valfritt)
¼ kopp vitvinsvinäger
¼ kopp olivolja
Använd utrustning:
Sous Vide Anova
Vacuum Sealer Anova
P10 Bradley Smoker
Bradley Smoker hopfällbart bord
Bradley Smoker non-stick silikonmattor
Bradley Smoker verktyg
Thermoworks timestick trio
Thermoworks thermapen en
Bradley Smoker Inställningar:
Bisquettes: Hunters Blend
Temperatur: 226ºF
Röktimer: 3 timmar
Timer: 3 timmar
Preparation
Ställ in Anova Sous Vide-kokaren på 135ºF (57,2ºC) i 44 timmar.
Krydda bringan kraftigt på alla sidor och lägg den i en vakuumförseglad påse.
Tillsätt vitvinsvinäger, olivolja och flytande rök om du vill. Placera bringan i vattenbadet.
Förvärm Bradley Smoker till 226ºF (107,8ºC).
Medan rökaren värms upp ta bort bringan från vattenbadet och lägg den i en hink med is så att den svalnar i 30 minuter.
Ta bort bringan från den dammsugade påsen, klappa torr och tillsätt ytterligare kryddor om du vill.
Lägg i rökaren i 3 timmar eller tills utsidan fått fin färg.
Skiva bringan mot säden och njut!
Recept av: Bryan Edwards - Moodie Foodie Tulsa
Hunters
Blandning
Infunderad rosmarin, timjan och svartpeppar med vår bisquette av lönnträ med viltkött, fågel, fisk, lamm, nötkött och grönsaker.
Shop Now