Nötlägg NudelsoppaDetta kommer att upprepas nu. De rökt nötköttskankarna är faller i fall. Buljongen är så djup och rik. Det är perfekt för de regniga dagarna, vinterdagarna eller bara varje dag för den delen. Braising hjälper verkligen att bygga buljongen. Hoppa inte över det!

Ingredients

4 nötköttsskaft – tvättas rent för att ta bort eventuella benrester

Salt och peppar

6 dl nötbuljong

4 stjärnanis

½ kanelstång

3 lagerblad

2 Fälttomater – tärnade

6 vitlöksklyftor

1 lök – grov hackad

4 salladslökar – grovhacka

2” bit färsk ingefära – hackad

2 msk socker

½ kopp sojasås

¼ kopp mirin

Avsluta skålen med:

Spaghetti

Baby bok choy

Böngroddar

Gröna lökar

Röd chili

Vad du än vill!

Preparation

Börja med att ta din Bradley Smoker till en temperatur på 250 º F (121,1 º C) med några ölbisquetter. När detta körs på temp, salta ditt nötkött och få det att bada i rökaren i 2 timmar. När tiden är ute, ta bort från rökaren och ta till din kokplatta för att bräsera delen av detta.

I en stor soppgryta, tillsätt alla dina ingredienser i den. Lägg också nötköttet i grytan, försök att lägga dem plant för att hålla lite av formen medan det tillagas. Lägg på locket och låt koka upp. Låt detta koka av i cirka 3 timmar. Det kommer att vara klart när nötköttet är gaffelmört.

Ta bort nötköttet och benen och sila sedan av resten av ingredienserna ur buljongen. Försiktigt, det blir varmt. Lägg tillbaka den rengjorda soppan på kokplattan och gör dig redo att montera din skål!

Börja med att lägga dina kokta nudlar i skålen, följt av en generös mängd av nötköttet. Lägg till vad du vill. Toppa skålen med den varma fonden och garnera den!

Njut av!

Recept av: Cory Walby – Lördagskvällens provkök

Öl
Trä

Ölbisquetter för Bradley Smokers

Ölbisquetter för humleinfunderad rökt mat. Perfekt till nötkött, kyckling, revben eller korv.

Shop Now