Beef Cheek Tacos

Rökt Nötköte Tacos

Dan Shahin

Rökt nötkött kindtacos är den ultimata sammansmältningen av smak och ömhet. Långsamt rökt till perfektion, dessa saftiga bitar är en spelväxlare i tacos värld. Den rökiga, smält-i-din-mun-godheten i kombination med dina favorit toppings skapar en taco-upplevelse som ingen annan. Förbered dig på att bli förvånad över varje smakfull bett.

Ingredients

4 biff kinder

 Favorit Beef Rub – vi gjorde vår egen enkla genom att kombinera 1 tsk vardera av salt, peppar, vitlökspulver, lökpulver och söt paprika.

1 flaska Ginger Beer

2 msk farinsocker

1 tsk senap eller varm sås

1 paket tortillas

Salsa:

 Gäng koriander söta tomater 1 vitlöksklyfta 1 rödlök ½ tsk spiskummin ½ tsk Salt ½ tsk svartpeppar Juice av ½ lime Nypa vitt socker

Preparation

Skär bort allt ytfett och silverskinn från nötköttskinderna.

Krydda nötkött kinderna med din favorit rub.

För att hjälpa rubbet att fästa, gnugga lite av senap eller varm sås på utsidan av köttet.

Rökningsmetod

Ställ in Smoker på 110-125C och slå på rökfunktionen. Vi använder Cherry Flavor Bisquettes som vi älskar med nötkött kinder, men du kan använda vilken smak du vill.

Väl uppe i temperaturen, placera kinderna i rökaren. Rök tills du har en fin färg och den inre temperaturen är cirka 75-80C. Detta kommer att ta cirka 3-4 timmar.

Lägg kinderna i en bricka med ingefärsölen. Du vill täcka cirka 1 cm av kinderna med topparna fortfarande ur vätskan.

Strö sockret över kinderna och i ingefärsölen. Slå in brickan med ett lager folie och lägg tillbaka den för att tillaga tills nötköttskinderna visar 95C eller är väldigt möra att röra vid, det tar cirka 1,5-2 timmar.

Vila kinderna i cirka 30 minuter innan du drar för att servera. Till salsan finhacka tomat, rödlök och vitlök. Hacka koriandern grovt. Kombinera allt tillsammans.

Al
 trä

Albisquettes för Bradley Smokers

Al används ofta till rökt lax på grund av dess mildare smak. Men tack vare sin lätta, söta och myskiga smak är den en len röksmak perfekt för nästan alla rätter.

Shop Now