Lukta på hickory. Bjud in middagsgästerna. Låt din Bradley Smoker långsamt leda dig mot ett mer genomtänkt sätt att laga mat utomhus. Nyproducerade och respekterade ingredienser. Glada kombinationer att frossa i och dela. Långsam rökning är den stora gränsen för sublim mat. Skaffa en Bradley och lev ett liv fullt av smak.

SMAKER & Rökare
För ditt sätt att leva

Smak i varje låda

Ren röksmak
i varje bisquette

Ren röksmak
I varje bisquette

Bradley träbisquetter kommer från naturens kryddskåp, så du kan lägga vilken smak du vill på bordet. På humör för mesquite? Har du en söt plats för rökta revben av körsbärsträ? Aler varmrökt lax någon? Varje bisquette är gjord av 100 % naturliga ingredienser och brinner 100 % rent i din Bradley Smoker. Smaka, vid repetition.

Få lite bisquetter

START
Rökning idag

files/imgpsh_fullsize_anim.png

RÖKNING ÄR LÄTT

Matrökning är inte bara adrenalin och lågor. Rök säger att något vackert är i luften. Din mat vårdas långsamt över tiden med en metod som är tidlös. Bradley Smoker är en helt ny generation av matrökare. Välj ett recept, en bisquette och ställ sedan in tid och temp. Se hur en Bradley Smoker så enkelt ger smak åt allt.

KÖP EN RÖKARE

files/Bradley-Smoker-Bisquette-Burning-Bowl.png

Ren rökteknik

Kärnan i vår teknik är våra unikt designade trärökningsbisketter. Dessa bisquetter är utvecklade för att fungera inom våra Bradley Smokers, vilket gör att de kan skjutas längs med vårt skräddarsydda transportsystem, brännas under en exakt tid och sedan släckas innan veden brinner till aska. Ren röksmak. Varje. Tid.

Läs mer

files/DSC01311.png

Rök nästan vad som helst

Kan du äta det kan du röka det. Prova på varmrökning på ett enkelt sätt med en Bradley Smoker. Eller prova kallrökning med vår kallröksadapter.

Rökt lax. Nötter. Öl. Whisky. Till och med ost.

Välj ett recept