Why You Should Use Bradley Bisquettes To Smoke Food

Varför du ska använda Bradley Bisquettes Till rökföda

Posted on: January 13, 2023Att välja det perfekta träet att använda när man röker mat i en rökare kan vara en skrämmande process.

Att välja det perfekta träet att använda när man röker mat i en rökare kan vara en skrämmande process.

Varför Bradley Bisquettes

Bradley Bisquettes är ett exceptionellt sätt att lägga utsökt röksmak till din mat i en Bradley rökare. De är gjorda av naturliga lövträ eller fruktträ utan att tillsätta några skadliga tillsatser eller andra kemikalier. Detta gör att de producerar renare rök som avger en naturlig rökig smak till din mat. De Bradley Bisquettes finns också i många smaker beroende på vilket trä som används.

Varför använda Bradley Bisquettes på din rökare? Här är några av de främsta anledningarna till att kunder älskar våra bisquetter för den perfekta röken varje gång.

 • Den producerar ren rök utan några skadliga komponenter eftersom inga kemiska ämnen tillsätts under produktionsprocesserna.
 • Det brinner under en längre tid, vilket gör dem billigare eftersom du kommer att behöva färre bisquetter under hela din rökning. En bisquette brinner i cirka 20 minuter. Dessutom upprätthåller den konsekvent rökning under hela rökprocessen. Eftersom brinntiden är konstant gör det att det är lätt att upprätthålla temperaturkontroll.
 • Bisketterna finns i dussintals smaker, beroende på vilket trä som används. Du kan njuta av en mängd olika smaker för att experimentera med att röka kött.
 • Bradley-bisquetter komprimeras i kompakta storlekar som är staplingsbara. De behöver inte mycket förvaringsutrymme och är bekväma att transportera. Du kan köpa alla bisquetter du behöver för en stor rök utan att behöva oroa dig för utrymme.

Priset på Bradley Bisquettes

Dessa bisquetter finns i ett brett utbud av priser baserat på några olika faktorer. Dessa faktorer inkluderar antalet bisketter i förpackningen, vilken typ av trä de består av och bisketternas smakprofil.

Generellt sett är Bradley-bisquetter billigare än många träslag som används för rökning. Dessutom är de kostnadseffektiva eftersom de har längre brinntid. Till exempel behöver du bara tre bisquetter för en timmes rökning. Det skulle vara mindre än $1,40 i timmen, köp från bradleysmoker.com.

De olika träslagen för matrökning

Rökved finns normalt i många storlekar och former. Här är några av de andra typerna och deras för- och nackdelar:

 • Loggar: De används främst på en pinnbrännare. I det här scenariot måste du bränna ner stocken för att glöda innan du börjar röka. Du kommer att behöva nå en högre temperatur för att producera rätt mängd rök och bibehålla den temperaturen under en lång tidsperiod. Det är mycket svårt att använda stockar för rökning och få konsekventa resultat.
 • bitar- En annan typ av trä som används för rökning är träbitar. De är grova, ungefär lika stora som din knytnäve, och brinner hyfsat bra. Klumpar är lättare att hantera än stockar, men det kan ändå vara svårt att hålla rätt mängd värme och rök under en lång tidsperiod.
 • Pommes frites-De är mindre i storlek än bitar (ungefär lika stora som ett mynt). Dessa träbitar är lätta att hitta och bränns snabbt. Träflis kan fungera bra för korta röker men är inte tillräckligt enhetliga i densitet och form för att ge dig en jämn värme och rök under en lång tidsperiod.
 • Pellets-Träpellets är gjorda av lövträ sågspån som komprimeras för att göra dem kompakta. De har en cylindrisk form och finns ibland i olika smaker.

Bradley Bisquettes VS. Pellets

Bradley Bisquettes är speciellt utformade för att fungera i Bradley-rökare. Pellets är också mycket vanligt på marknaden. Våra bisquetter har vissa likheter med pellets och några betydande skillnader.

Likheter

Bisketter och pellets använder liknande energikällor som används vid matrökning.

Nedan är några av deras likheter:

 • Komprimerat trä: Både bisketter och pellets komprimeras för att spara utrymme. Våra bisquetter är dock speciellt designade för att bränna och avge en jämn mängd rök varje gång.
 • Helt naturligt: Både bisquetter och vissa pellets är gjorda av naturliga och förnybara produkter som ger ren rök. Detta gör den rökiga smaken du njuter av utan skadliga kemikalier

Skillnader

 • Konsistens: Bradley bisquettes är speciellt designade för att ge dig rätt mängd värme och rök varje gång. Denna detaljnivå är anledningen till att kockar i världsklass och exklusiva hotell använder våra bisquetter.
 • Smak: Pellets och andra bränslekällor brinner ner till aska. Denna aska lämnar en ful smak i ditt rökta kött. Våra bisquetter är designade för att släckas innan de brinner ner till aska så att du får ren röksmak varje gång.
 • Kräver mindre utrymme: Både Bradley-bisquetter och pellets behöver mindre utrymme för att transporteras och förvaras. De är bekvämare att förvara för många matrökningssessioner utan att ta upp för mycket plats. Pelletsrökare bränner 1 till 3 pund pellets per timme. Å andra sidan, med 3 pund bisquettes (en 120ct låda) kan du köra din rökare i 6 timmar.

Slutgiltiga tankar

Bradley Bisquettes ge utsökt rökt kött varje gång. De är den idealiska bränslekällan för Bradley Smoker och kan även användas i andra rökare också.

Här visade vi dig hur bisketterna producerar den rätta rökiga smaken, brinner konsekvent under en längre tid och inte blir till skadlig aska som andra bränslekällor.

Kolla in fler av våra Bradley-tips och tricks på vår blogg för att lära dig hur du tar din matrökning till nästa nivå av läcker.