Level Up Your BBQ Season with the World-Class Bradley Smoker P10

Nivå upp din BBQ-säsong med världsklass Bradley Smoker P10

Posted on: October 04, 2023Ta BBQ-säsongen upp ett hack med Bradley-rökaren P10 i världsklass genom att göra autentiska rökt recept i din egen trädgård.

Ta BBQ-säsongen upp ett snäpp med Bradley Smoker P10 i världsklass genom att göra autentiska rökta recept i din egen bakgård.

Bradley Smoker P10 i världsklass laddar upp dina Bisquettes® helt automatiskt och röker sedan i upp till 10 timmar. Helt isolerad och digital väljer du tid, temperatur och mängd rök.

Du får konsekventa, läckra rökta resultat. Varje gång.

Oavsett om du är en professionell kock eller en helgkrigare som bara tycker om att underhålla, kommer du att älska denna helt nya Bradley-rökare med stor kapacitet. Med sin snygga design och avancerade funktioner höjer den här badboyen i världsklass ribban när det kommer till varmrökning.

P10 är den enda rökare du någonsin kommer att behöva

Bradley 4 Rack 1000W P10 Smoker är perfekt för professionella kockar eller matrökare som vill bemästra varmmatsrökning i en Bradley-rökare med stor kapacitet.

Ingen barnvakt, inga krångel, inga bekymmer.

Professional P10 elektriska Bradley Smoker är ett elegant och modernt sätt att långsamt laga mat och röka din mat till perfektion. Denna elektriska rökare kommer med en inbyggd rökgenerator som automatiskt laddar bisketter i behållaren. Detta för att säkerställa att temperaturen inte fluktuerar under tillagningen.

Denna rökare kunde inte vara enklare att använda!

Ställ bara in den på önskad temperatur och tid och sedan kan du luta dig tillbaka och njuta av dagen. Låt den professionella P10 laga din mat upp till 10 timmar åt gången utan att behöva fylla på ved.

Denna rökare har 4 förkromade ställ men har plats för 5 i sin enorma 76-liters ugn. Denna rökare kan styras med hjälp av den programmerbara digitala displayen för att ställa in röktid, ugnstid och tillagningstemperaturer.

P10 låter dig skapa eller ladda ner upp till 50 olika aptitretande recept till ett USB-minne som rökaren sedan kan läsa. Denna information inkluderar tillagningstider och temperaturer som kan programmeras in i ugnen för att automatiskt laga din önskade rätt.

Fördelarna med att använda P10

P10 har 4 stora rack, 1000W värmeelement, möjligheten att röka i upp till 10 timmar utan påfyllning, isolering och professionell 76L kroppsdesign i rostfritt stål.

Funktionerna hos Bradleys första varmrökare:

 • En elektrisk matrökare med stor kapacitet
 • Programmerbara digitala kontroller
 • 4x kromade ställ ingår, plats för 5 ställ
 • Kokyta: 76 liter
 • Tillagningstemperaturer: 30 º C – 160 º C / 86 º F – 320 º F
 • Inbyggd rökgenerator
 • Kan röka i upp till 10 timmar utan vedpåfyllning
 • 2 inbyggda matsonder, för perfekt färdighet
 • Inredning i rostfritt stål med stativstöd
 • Skapa eller ladda ner upp till 50 recept till en USB
 • Fyra justerbara fötter för ökad stabilitet
 • Droppskål ingår
 • 12 månaders garanti

P10-rökarens perfekta interna driftstemperatur sträcker sig från 30 º C – 160 º C, vilket omvandlas till 86 º F – 320 º F. Och förbättrad temperaturnoggrannhet som har ytterligare PID-kontrollerad (proportional-integral-derivative) uppvärmning.

Varför Bradley Smokers levererar den renaste röken


Smaken av rökt mat uppnås genom att endast använda det finaste sågspånet av olika träslag som finns. Våra bisquetter i rent trä har exakt samma standard varje gång. Brinner för den perfekta tiden, så att den inte ger den hårda smaken från aska!

Varje Bisquette släcks av vatten när den är klar med sin grej, denna process gör dig till den finaste rökta maten som möjligt.

Sammanfattningsvis

När du använder en Bradley kan du inte bara smaka skillnaden, utan du kommer att se skillnaden.

Köp Bradley Smoker P10 idag för att njuta av rökupplevelsen på bakgården med din familj.

Besök vår hemsida idag på bradleysmoker.co.uk för mer information om P10.

Vad Pro P10-ägare tycker om sin rökare: