The best quality of wood bisquettes

Konsten att använda Bradley Bisquettes för matrökning

Posted on: October 04, 2023
Read time: Lästid: 10 minPara ihop text med en bild för att fokusera på din valda produkt, samling eller blogginlägg. Lägg till information om tillgänglighet, stil eller till och med ge en recension.

Matrökning ger dig en unik chans att tillföra utsökt smak och arom till din mat som inte är möjligt i andra typer av matlagning. Bradley Bisquettes är ett rätt val för att ge en oemotståndlig rökig smak till din mat och är speciellt designade för Bradley rökare. De brinner och ger en ren röksmak som ger din mat den bästa smaken varje gång.

Vad utgör Bradley Bisquettes

Bradley Bisquettes är 100 % naturliga. De är gjorda av minst 99,98 % naturligt trä eller fruktträ och minst 0,02 % kollagen, ett naturligt ämne som används som bindemedel. Dessa bisquetter är gjorda med både enhetliga densiteter och tryck för att bilda det bästa bränslet för rökning eftersom de brinner konsekvent.

Bästa Bradley Wood Bisquettes för rökare

Fördelar med att använda Bradley Bisquettes i din rökare

Typen av kvalitet och träslag som används vid rökning av mat påverkar i hög grad din mats smak och arom. Här är några av fördelarna med att använda Bradley Bisquettes med din rökare.

#1. Perfekta och konsekventa resultat

Med Bradley får du garanterat utsökt konsekventa resultat varje gång. Dessa bisquettes överbränns inte under en längre tid, vilket hindrar din mat från att absorbera illasmakande rök. De ger alltid utmärkta resultat som Bradley-användare har njutit av genom åren. Bisquettes är unikt designade för att brinna vid en konstant temperatur under en kontrollerad tid.

De består av precis rätt mängd lövträsågspån, kombinerat med kontrollerat tryck och densiteter. Du får även olika smaker utifrån de Bisquettes du bränner.

#2. Bradley Bisquettes finns i en mängd olika smaker

Bradley Bisquettes finns i olika smaker, vilket gör att du kan prova olika röksmaker. De använder olika träslag såsom fruktträ och andra träslag med stark smak. Här är några av de mest populära Bradley bisquette-smakerna.

  • Äpple: Äpple är ett av de mest använda fruktträden. Att använda bisquetter med äppelsmak ger din mat en tjockare fruktig röksmak.
  • Mesquite: Mesquite är ett vanligt träslag från sydvästra USA. Genom att använda dessa bisquetter får din rökta mat en söt och jordig smak.
  • Al: har en söt och mysk smak. Detta trä är vanligast i nordväst.
  • Ek: Ek är det mest mångsidiga lövträdet. Den avger en djup, jordig röksmak.
  • Whisky: erbjuder en distinkt, rik röksmak för alla rätter men passar bra med fläsk, fågel, nötkött, fisk, skaldjur, sjöfåglar och lamm. Den är gjord av en whisky-indränkt i ekfat.

Andra populära Bradleys Bisquettes-smaker är körsbärs-, Hickory-, Maple-, Pacific- och Pecanblandningar. För mer omfattande smakprofiler, kolla definitivt in vår Bradley Smoker flavor profile infoon the bisquettes pages .

Fördelar med att använda Bradley Bisquettes i din rökare

#3. Inget skadligt somh

Eftersom Bradley Bisquettes är helt naturliga, de innehåller inga extra kemikalier. Resultatet är renare rök som inte avger några skadliga gaser, sot, kolavlagringar eller andra skadliga kemikalier i förbränningsprocessen. Denna effektiva process eliminerar illasmakande och skadlig aska i din mat. Det gör dem till en säker energikälla som ger en mer naturlig smak.

#4. Effektivitet

En av de betydande fördelarna med att använda Bisquettes i din rökare är att de är mer effektiva. Dessa bisquetter har ett högt värmevärde, vilket gör att de kan avge mer intensiv värme jämfört med andra bränslen. Dessutom avger de mycket mindre askhalt. Bisquetter är 40 % effektivare och håller längre än ved. Denna effektivitet beror på deras densitet och låga fuktighet.

#5. Brinner längre och billigare.

Eftersom Bradley Bisquettes tillverkas genom att komprimera brännbara material, gör denna process att de kan brinna under en längre, längre period. En bisquette brinner i minst 20 minuter vilket betyder att du bara behöver tre bisquetter på en timme. Det skulle vara runt £1/€1 i timmen.

Tips för att få din rökande mat att ingjuta den rökiga bisquettesmaken

Här är några ytterligare Bradley-tips och tricks för hur du uppnår suverän smak på ditt rökta kött.

Använd alltid rå- och våtfoder

För att få perfekt smaksatt rökt kött, använd alltid rått kött. Eftersom smakföreningarna som finns i rök är lösliga i fett och vatten, kommer maten du lagar att absorbera rökig smak bäst när den är rå.

Använd en spice rub

Använd en kryddgnidning på kött för att göra ytan sträv, minska gränsskiktet och gör att en rökigare smak fastnar på köttet.

Håll alltid köttet fuktigt.

När du röker ditt kött i Bradley Smoker hjälper det att förhindra att köttet torkar ut genom att spritsa det med en sprayflaska.

Lägg till fukt i rökaren.

Lägg till fukten inuti rökaren genom att placera en vattenpanna som också förhindrar att köttet torkar ut genom att tillföra fukt till köttytan. Detta håller den fuktig under hela tillagningsprocessen.

Slutsats

Bradley Bisquettes ger dig den perfekta rökiga smaken när du använder en Bradley rökare. De finns i dussintals smaker, vilket ger ett antal olika smaker att prova. Dessa Bisquettes tillsammans med Bradley tips & tricks här ger dig helt naturligt kött med röksmak som smakar gott varje gång.