Tips For Grilling Kabobs

Tips för grillning Kabobs

Posted on: January 10, 2023Para ihop text med en bild för att fokusera på din valda produkt, samling eller blogginlägg. Lägg till information om tillgänglighet, stil eller till och med ge en recension.

Ingenting får det att vattnas i munnen som de läckra aromerna som kommer från fräsande Shish Kabobs. Kombinationen av kryddat kött och grönsaker på spett på en varm grill kommer att få alla att vilja gå upp till baren.

Oavsett om du laddar dina spett med nötkött, fågel, skaldjur, vilt eller bara producerar, kan Shish Kabobs tillagas framgångsrikt med bara några få steg.

Vi här kl Bradley Smoker är stora fans av Kabobs och skulle vilja hjälpa dig att göra denna välsmakande matlagningsmetod till ett nytt hemligt vapen i din grillarsenal.

Grilltips för Shish Kabobs

 1. Grillspett

  Det finns ingen anledning att köpa en snygg uppsättning spett. Maten kommer att göra allt. Du kan använda allt från platta träpinnar till metallkorgar. Det billigaste alternativet är de långa, runda spetten av trä. Det bästa med dessa är att slänga dem när du är klar. Vi rekommenderar att du lägger träspett i blöt i 30 minuter innan du laddar och grillar.
 2. Grönsaker

  Köp färska råvaror antingen från mataffären eller en lokal bondemarknad. Sommarsquash och zucchini råkar vara i säsong och är fantastiska på spett. Andra grönsaker att överväga inkluderar vitlök, svamp, paprika och tomater. Vissa frukter som äpple och ananas kan hjälpa till att ta dina Kabobs till en ny nivå.
 3. Nötkött

  Välj köttbitar som är traditionellt goda att grilla – biffkött. Använd en vass kniv för att skära dem jämnt så att de kokar jämnt. Detta gäller allt kött, speciellt kyckling och fläsk.
 4. Marinering

  Välj ett eller två kött att marinera i antingen sötsurt, citronvitlök eller din favorit BBQ-sås för extra smak. Medan vissa tråcklar hela spetten, kan detta göra att de olika matvarorna smakar för lika. Shish Kabobs ger dig den unika möjligheten att servera en mängd olika maträtter. Ju mer du kan göra för att accentuera varje mats smak, desto rikare och mer smakrik är din Kabob! När allt kommer omkring, är inte denna uppfattning vad Shish Kabobs handlar om?
 5. Läser in

  När du laddar dina spett, varva grönsaker och kött så att smakerna kompletterar varandra. Var noga med att lämna ett litet mellanrum mellan varje bit så att maten tillagas jämnt.
 6. Matlagning

  Koka Shish Kabobs på medelhög värme i cirka 10 minuter. Vrid spetten var 2,5 minut med en tång så att alla fyra sidorna tillagas med framsidan nedåt. Du kanske vill separera vissa livsmedel som tomater på ett spett för att undvika överkokning.

När spetten är färdiga, servera genast med en sida av potatismos, grönsallad och färsk frukt!

Vi hoppas att dessa idéer hjälper dig att skapa ännu bättre smakande Kabobs. Har du några speciella tekniker eller förslag som du vill dela med dig av? Låt oss veta i kommentarerna!

CC-bild med tillstånd av Glen Edelson på Flickr