Smoked Stuffed Chicken Thighs, a perfect snack for those cold days..

Rökt fylld Kycklinglår , ett perfekt mellanmål för de kalla dagarna ..

Posted on: January 10, 2023Det här är spännande! Jag är en av de nya bloggarna för Bradley -rökare och jag kunde inte vara lyckligare. Jag minns fortfarande dagen för ett antal år sedan, när jag köpte min första Bradley -rökare.

Nåväl, det här är spännande! Jag är en av de nya bloggarna för Bradley Smokers och jag kunde inte vara lyckligare. Jag minns fortfarande dagen, för ett antal år sedan, då jag köpte min första Bradley Smoker.

Det var 4 Rack Digital rökare och, wow, har det någonsin öppnat upp matlagningsalternativ för mig. Även om jag älskar den klassiska BBQ:n, förför mig att vara kreativ och prova nya saker att röka. Jag ser fram emot att dela några av dessa skapelser med dig!

Så enkelt som det: Allt är bättre med bacon

Benfria, skinnfria, kycklinglår är perfekta för fyllning. De skapar läckra små buntar som redan är portionsstora! Ännu bättre om du lindar in dem med bacon eftersom det är bacon, och allt är bättre med bacon.

Men allvarligt, baconet ger lite fett som behövs för att hålla kycklinglåret fint och fuktigt. Även om det finns många olika fyllningsalternativ att välja mellan, hittar du här tre fyllningsrecept som fungerar utmärkt, samtidigt som de ger smaker.

Prova någon av dessa, eller var kreativ och gör din egen fyllning. Möjligheterna är oändliga.

Rökt fyllda kycklinglår

Ingredienser är: åtta benfria, skinnfria, kycklinglår, fyra tjocka skivor eller åtta tunna skivor bacon, BBQ-sås och snöre. Dessutom är det bara att välja ett av fyllningsförslagen nedan.

redo att röka-kycklinglåren-i-bradleyen

rökt-kyckling-lår-inlindade-i-bacon

Instruktioner

1. Värm Bradley Smoker till 250 F, med valfria träbisquetter (hickory, äpple, Jim Beam, alla fungerar bra med detta recept).
2. Om du använder tjockt bacon, skär varje skiva på mitten. Annars, om du använder tunna/normala skivor, lämna dem hela.
3. På en skärbräda, lägg en remsa bacon och ett kycklinglår på den. Bara en blygsam mängd fyllning på mitten av kycklinglåret räcker. Linda till sist kycklinglåret och baconet runt fyllningen med lite snöre.
4. Rök, med valfritt trä (hickory), vid 250 F i 2 till 2½ timme. Köttets inre temperatur bör vara 165 F.
5. Pensla med BBQ-sås före servering.

Svampfyllning

För att förbereda denna fyllning behöver du två msk smör, 8 oz svamp, finhackad, en lök och två vitlöksklyftor, hackad, ½ kopp hackad persilja
och salt och peppar efter smak.

Instruktioner

Förbered fyllningen genom att smälta smöret i en kastrull. Tillsätt sedan lök, svamp och vitlök. Koka tills löken är mjuk. Efter det, tillsätt persilja, salt och peppar och koka ytterligare några minuter. Ta bort svampfyllningen från värmen och låt den svalna till rumstemperatur.

Chorizo ​​och Monterey Jack Stuffing

Det här andra alternativet att fylla, kommer att ta en msk olivolja, ½ pund chorizo ​​kött, en jalapenopeppar, kärnade och malda, ¼ rödlök och en vitlöksklyfta, tärnad, och en kopp Monterey jack cheese, riven.

Instruktioner

1. Hetta upp oljan i en stekpanna och tillsätt sedan vitlök, chorizo, lök och jalapeno. Koka tills grönsakerna är mjuka och chorizo ​​är genomstekt, ca 6-8 minuter.
2. Ta till rumstemperatur.och rör ner Monterey jack cheese.

Soltorkad tomat och mozzarellafyllning

Ingredienser är fyra till sex soltorkade tomater, hackade, två msk persilja, en vitlöksklyfta och tre schalottenlök, hackad, 1/2 tsk salt och en kopp mozzarellaost, riven

Instruktioner

Blanda bara alla ingredienser tills de är väl blandade.

Njut av!!!