Smoking & BBQ for July 4th!

Rökning & BBQ för Juli 4th!

Posted on: January 12, 2023Amerikaner behöver oftast inte en anledning till BBQ, men om det var nödvändigt, så är den 4 juli förmodligen lika bra som en anledning!

Amerikaner behöver vanligtvis ingen anledning att grilla, men om det var nödvändigt är den 4 juli förmodligen en lika bra anledning som någon annan!

På bakgårdar och campingplatser över hela USA kommer människor att fira sin självständighet och i de flesta av dessa firanden kommer BBQ att vara en stor del av det. Att grilla, röka, äta, dricka, fyrverkerier och bara ha en fantastisk tid är alla en del av de flesta evenemang den 4 juli.

Laga mat för en folkmassa? Bradley Smoker kan ta hand om det

Om du är värd för en fest denna självständighetsdagen, överväg att använda Bradley Smoker. Bradley är ett bra sätt att röka maten och den kan laga mat till en folkmassa. Oavsett om det är revbensspjäll, bringa, kyckling eller lax, kan Bradley Smoker röka mycket och gör det enkelt.

En av de stora fördelarna med att använda Bradley Smoker för en stor BBQ är att när maten är förberedd och slängd i rökaren kan den lämnas där och Bradley tar hand om resten. Du kan slå dig ner med dina vänner på altanen, med vetskapen om att maten lagar sig och allt är under kontroll!

Idéer för att göra ditt evenemang den 4 juli minnesvärt

Letar du efter en förrätt? Pröva dessa Salta fyllda köttbullar. Dessa är rökiga läckerheter i bitstorlek! Medan nästan alla rökta köttbullar är fantastiska, är dessa fyllda med sliskig cheddarost. Dina gäster kommer att älska dem och de är perfekta att hålla alla över tills huvudmåltiden är klar.

Hel rökt kyckling

Det finns så många alternativ som huvudköttet för din 4 juli BBQ. Kyckling är ett bra alternativ och Bradley Smoker gör ett utmärkt jobb med att röka kyckling. Oavsett om du har en rökare med 4 rack eller 6 rack, kan du röka ett antal hela kycklingar samtidigt, vilket är ett idealiskt sätt att mata en publik!

Vad kan vara bättre än fläsk revben?

St Louis skära fläskrevben

Oooohhhh revben! Fläsk revben kan bara vara det vanligaste som serveras på BBQs över hela landet. Beroende på din region finns det många olika sätt att förbereda och tillaga revben.

Memphis, Kansas City, St Louis, the Carolinas och andra har alla olika metoder för att röka revben. Och ärligt talat, de är alla fantastiska! Att lägga till revben på din 4 juli BBQ-meny är definitivt en bra idé.

Har du någonsin tänkt på detta?

Rökt majskolvar

Majskolvar är en sådan häftklammer för alla sommargrillar. Detta recept sätter en fin snurr på majs och är ett bra alternativ om du har ett ställ ledigt i Bradley. Att slå in majskolven med bacon ger en underbar smak och kommer säkert att bli det som alla på grillen kommer att prata om efteråt. Ja, det är så gott!

Jim Beam rökta svarta bönor

Bakade bönor är ett vanligt tillbehör för alla BBQ och 4 juli är inget undantag. Här är en unik version av bakade bönor. Istället för att använda marinblå bönor kräver detta recept svarta bönor. Det finns också en del majs, och som tillför lite djup av smak är lite Jim Beam-bourbon. Japp – jag sa att det finns Jim Beam i det här receptet!

Det här är bara en handfull idéer för din 4 juli BBQ. Det finns mycket mer på hemsidan, så titta gärna runt för att hitta några rökidéer som säkerligen kommer att göra din fest minnesvärd.

Glad självständighet alla!!