Setting Up Your Bradley Smoker: Tips & Tricks to Start like a Pro

Ställ in din Bradley -rökare: Tips och tricks att börja som en proffs

Posted on: January 12, 2023Steg upp ditt matrökningsspel genom att ställa in din allra första Bradley -rökare. Upplev vår specialiserade teknik. Vår rökmetod erbjuder extra mångsidighet och kontroll som resulterar i exakt matlagning och en konsekvent röksmak.

Uppgradera ditt matrökningsspel genom att ställa in din allra första Bradley Smoker. Upplev vår specialiserade teknik. Vår rökmetod erbjuder extra mångsidighet och kontroll vilket resulterar i exakt tillagning och en konsekvent röksmak. Bradley Smokers låter dig laga mat utomhus, och det är mycket bekvämare än traditionella rökare. Läs artikeln och se videon om hur du ställer in din Bradley Smoker: tips och tricks för att börja som ett proffs!

I den här videon kommer vi att visa dig hur du ställer in en Bradley-rökare.

Så låt oss ta en titt på vad som ingår i lådan:

 • En droppskål för att fånga upp bisketterna
 • En bricka för att skydda enhetens bas
 • En droppbricka för att kantra alla dessa läckra juicer
 • Röktornet
 • digital rökgenerator
 • sensorkabel och nätsladdar
 • 4 eller 6 kokställ beroende på vilken modell du väljer
 • Ägarmanualen
 • praktiskt recepthäfte
 • huvudströmsladd
 • Kan varm- och kallröka såväl som stekt och torrfoder
 • 1 års garanti från inköpsdatum

Dags att börja sätta ihop allt detta!

Att öppna den isolerade dörren visar allt utrymme som denna enhet har. Vi har värmeelementet samt plats för 6 kokställ, droppbrickan och allt annat.

Som du kan se på enhetens vänstra sida har vi plats för den digitala rökgeneratorn. Skjut helt enkelt in den digitala rökgeneratorn på sidan av enheten och vila på de medföljande krokarna.

Proffstips: Om du är osäker på några instruktioner som listas här, läs Bradley Smoker-manualen som medföljer ditt kit eller ännu bättre, skicka oss ett snabbt e-postmeddelande på Support@BradleySmoker.com

Röktornet

Det är lika enkelt som att sätta den rakt i hålet ovanpå den digitala rökgeneratorn och sedan trycka ner den ordentligt. Anslut sedan sensorkabeln på baksidan av den digitala rökgeneratorn och på baksidan av enheten. Följ upp det med den korta strömkabeln som går från den digitala rökgeneratorn till baksidan av enheten. Och viktigast av allt nätsladden för att gå direkt från baksidan av den digitala rökgeneratorn till din eluttag.

Proffstips: när du placerar biskettröret på rökgeneratorn, tryck aldrig det hela vägen till slutet, lämna ett par tum utrymme från änden, så blockeras aldrig biskettmatningssystemet.

Mata rökställen

Därefter matar vi matlagningsställen på var och en av de medföljande hyllorna. Beroende på vilken modell av Bradley rökare du har, kan du antingen ha 4 eller 6 kokställ. I videons fall har han den digitala rökaren med 6 rack från Bradley. Föreställ dig allt du kan laga i det!

Skjut in droppbrickan härnäst tillsammans med den rektangulära brickan för att skydda enhetens bas och slutligen droppskålen för att fånga upp bisketterna och de där läckra juicerna.

Bradley har hållit uppsättningen av denna enhet väldigt, väldigt enkel. Det tar bara 5-10 minuter att ställa in, du kommer att laga mat på nolltid!

Rengör din rökare regelbundet!

Kom ihåg att rengöra din Bradley rökare regelbundet. Fett och olja kan byggas upp inuti din rökare. Du kan enkelt rengöra den med en lösning med vatten och vinäger. Använd inte starka kemikalier eftersom det kan vara skadligt för din rökare.

Sammanfattningsvis

Med lite kunskap och erfarenhet under bältet av hur du ställer in din första Bradley Smoker, bör du nu vara rustad att experimentera med nya smaker och recept! Och där har du det, hur du ställer in din Bradley Smoker: tips och tricks för att börja som ett proffs!

Kolla in vårt breda sortiment av tips & tricks på vår blogg!

Glad rökning!