Independence Day Brat Perfection

Independence Day Brat Perfection

Posted on: January 10, 2023Det finns ingen bättre tid att elda upp Bradley-grillen, njuta av rykande varma, saftiga brats och koppla av med en iskall öl än på självständighetsdagen. Det är den perfekta dagen att umgås med vänner och familj, tack vare semesterdagen och det fina vädret.

Det finns ingen bättre tid att elda upp Bradley-grillen, njuta av rykande varma, saftiga brats och koppla av med en iskall öl än på självständighetsdagen. Det är den perfekta dagen att umgås med vänner och familj, tack vare semesterdagen och det fina vädret.

Alla som har lagat mat till vänner eller familj vet att det är mycket jobb. Och det sista som en utomhuskock med självrespekt vill göra är att servera en bränd brat!

Vi har några förslag som hjälper dig att grilla den perfekta korven. Överväg de här tipsen om du vill imponera på vänner och familj ända till sista tuggan.

Låg & Långsam

En bränd brat är det säkra tecknet på otålighet och den säkra gnistan av frustration. Det enda sättet att grilla brats är på en låg och långsam inställning. Koka dem indirekt om du vill eliminera eventuella risker att bränna sig.

För gasolgrillanvändare, starta brats på medium och, när juicerna börjar rinna, sänk temperaturen för att undvika blossning. Detta hjälper till att hålla korven intakt och bevara dess juicer.

För kolanvändare kan du använda din hand för att mäta eldtemperaturen genom att hålla den flera centimeter ovanför grillgallret och räkna till fem. Om intensiteten i värmen tvingar dig att ta bort handen efter fem sekunder, då är du ungefär på vägen.

"Brat"-badkaret

Förbered en bratbalja genom att hälla 2 eller 3 burkar öl i en ugnsform av aluminium. Tillsätt sedan en vit lök (tunt skivad) och ett par matskedar smör. När brats har nått den perfekta, gyllenbruna looken, lägg dem i den ångande vätskan och låt puttra i 20 minuter – eller ungefär den tid det tar att luta sig tillbaka och njuta av en kall öl. Detta ger en brat som är ännu mer djärv och smakrik. Låt gästerna hjälpa sig själva till sekunder och tredjedelar och ha mat som är varm och redo för de eftersläpande som dyker upp sent.

Om du eller dina gäster verkligen gillar den krispiga konsistensen, servera då direkt från grillen, istället för att sjuda.

Gör det rättvisa

Att kalla en brat för korv är bara förnedrande, och så är det att servera en brat på en viktlös korvbulle. Det kan få dig en smäll i Wisconsin! Bratwurstvärlden är fylld av lojala entusiaster och rik grilltradition. Så ge rättvisa där rättvisa behövs.

Det första och främsta sättet att göra detta är att servera dina brats på en rejäl rulle. Den sorten som klarar paprikan, löken, surkålen, saltgurkan, kryddig senap eller andra smaktillsatser du packar på. Dina gäster kommer att känna och smaka skillnaden.

Hela paketet och lite till

Det är alltid bättre att ha för mycket än att få ont om mat, och det gäller särskilt brats. Om du gör din del på grillen kommer dina gäster inte att kunna motstå sekunder och till och med tredjedelar. Och man vet aldrig vem som oväntat kan dyka upp. Det är trevligt att kunna bjuda en granne eller förbipasserande på en tugga ren godhet. Du kan alltid använda rester till frukostburritos, eller äta till lunch nästa dag. Därför finns det ingen anledning att laga för lite.

Om det finns en bra sak med att grilla brats (annat än deras fantastiska smak), är det att du kan mata en stor grupp utan att kompromissa med hela dagen. Det är enkla förberedelser, enkel matlagning och enkel rengöring, vilket är anledningen till att det är en toppfavorit den 4 juli i USA

Grilla i år de mest fantastiska brats du någonsin smakat genom att följa våra förslag och låt oss veta hur de blir!

Vi vill önska våra vänner i USA en glad självständighetsdag!