Detta är ett bra recept för sommaren! Inga introduktioner behövs, det är bara så bra. Varsågod och rök de äggen i helgen!
Rökt bältdjursägg
Ingredienser
- 1 pund korv kött (mild, kryddig, frukost, honung vitlök, etc.)
- 5 jalapenopeppar
- ½ tegelost färskost (4 oz)
- ¾ kopp riven cheddarost
Instruktioner
- Starta rökare och få den upp till 250 F. Även om du kan använda många olika träslag för detta, ger hickory, pekannöt eller äpple de bästa resultaten.
- För att förbereda paprikan skär du toppen och kärnan för att ta bort frön och hinnor. Blanda under tiden ihop färskost och riven cheddar. Fyll nu de urkärnade paprikorna med fyllningen.
- Linda lite av korven runt paprikan, se till att ingen av paprikan syns. Rulla den sedan så att den har formen av ett ägg.
När de är klara, lägg dem på ett rökställ och i rökaren.
Det tar cirka 2 timmar, med en temperatur på korvköttet på 160 F. När du märker att ost börjar bubbla ut ur äggen är det troligen klart.
Servera och njut!
Av Steve Cylka