BBQ Gift Ideas For Dad

BBQ Present ideér För pappa

Posted on: January 10, 2023Fars dag närmar sig och vi har gjort allt det hårda arbetet åt dig. Vi har kommit ut med några av de hetaste BBQ-presenterna till pappor, män och vänner!

Fars dag närmar sig och vi har gjort allt det hårda arbetet åt dig. Vi har kommit ut med några av de hetaste BBQ-presenterna till pappor, män och vänner!

Vissa pappor och hubbies där ute kan vara lite svåra att handla för, men du kommer garanterat att göra deras dag med en av dessa fina presenter. Dessutom kommer de att skapa en bättre matlagningsupplevelse utomhus för dem.

Överväg en av dessa presentidéer till din bakgårdskock!

BBQ-presentidéer till pappa

Pizzasten

När du väl provat grillad pizza kommer du aldrig att se tillbaka! Pizzagrillstenar finns i olika former och storlekar. De fyrkantiga ministenarna för pizzagrillning i personlig storlek är dock en stor hit. Genom att köpa en uppsättning med 4 stenar kan du skapa din egen personliga pizza med alla dina favoritpålägg. Även de tightaste familjerna har olika smakpreferenser, när det kommer till en av de mest populära rätterna i Nordamerika!

Deluxe BBQ Tool Set

Precis som en mekaniker behöver kvalitetsverktyg som tål användning och missbruk, behöver en bakgårdskock hållbara grillverktyg, helst i rostfritt stål. För spatlar, grilltång och rengöringsborstar, gå till rostfritt. Du kommer att tacka dig själv i slutet av sommaren.

iGrill kötttermometer

iGrill och andra liknande digitala kötttermometrar tar allt gissningsarbete och väntan av matlagning utomhus. Med dubbla prober kan du grilla två olika typer av kött, eller sätta in dem på två olika ställen av samma kött (t.ex. en i kycklinglår, en i bröst) för mer noggrann övervakning. Dessutom kommer en bra digital kötttermometer att pipa till dig så snart köttet har nått önskad färdighet. Detta gör att du slipper vänta och behöva kontrollera köttet.

BBQ förvaring

Här är några bra saker som hjälper dig med lite enkel BBQ-förvaring och att hålla ordning på dina områden.

Jalapeno Popper Rack

Alla älskar en god aptitretare tillsammans med sin favoritdryck. Detta behändiga lilla grillställ gör det så enkelt att göra de där perfekta jalapenopopparna. Genom att hålla jalapenos upprätt kan du packa in ännu mer ost, utan att den tar slut och gör en röra.

Grill Korg

Om du någonsin har fått grönsaker eller en bit filé att ramla genom grillgallren, då vet du hur frustrerande det kan vara. En grillkorg av god kvalitet med flexibla sidor gör att du enkelt kan grilla filéer av olika storlekar och grönsaker.

Kebabspettset

Ett bra kebabset är ett måste för alla bakgårdskockar, gärna spett i rostfritt stål. Leta efter ett set som har ett ställ med skåror speciellt utformade för att hålla spetten från att snurra. När du väl har köttet och andra fästen där, hjälper det att ha spetten på plats för en jämnare grillning.

Man-Law Digital Termometer Tång

Att grilla har aldrig varit så roligt och enkelt som det är idag. Med denna grilltång som har en inbyggd digital termometer kan du vända din mat och kontrollera om den är klar samtidigt.

Väderbeständigt grillskydd

Grillar som utsätts för väder och vind kan ganska snabbt börja få en vindblåst, solskadad och väderbiten look. Skydda din dyra grill med ett grillskydd av bra kvalitet.

Robust förkläde

Om du verkligen vill imponera på pappa på fars dag, gör honom till ett personligt, robust manförkläde. Se till att den har fickor för tång, salt- och pepparskakare, ölflaskor eller vad som helst som gör det roligt och unikt för honom!

Här önskar vi alla pappor där ute en glad fars dag! Förhoppningsvis ger detta dig några idéer att överväga. Gör den dagen fylld med vänner, familj och god mat!