6 Marvelous Steps to Smoke the Best Boston Pulled Pork Butt

6 Marvelous Steps to Smoke the Best Boston Pulled Pork Butt

Posted on: January 12, 2023Ett av de mest allsidiga köttet i grill är den rökta fläskrumpan eller Boston-rumpa som vi får den berömda rökta pulled pork från. Här är 6 fantastiska steg för att röka den bästa Boston Pulled Pork Butt!

Ett av de mest allsidiga köttet i grill är den rökta fläskrumpan eller Boston-rumpa som vi får den berömda rökta pulled pork från. Här är 6 fantastiska steg för att röka den bästa Boston Pulled Pork Butt!

Rökt pulled pork är extremt lätt att göra med bara några få steg som krävs för att göra fläsket redo för rökaren. Det svåra är att hålla rökaren igång i 14+ timmar medan den sakta röker kokar till perfektion.

Låt oss börja 6 fantastiska steg för att röka den bästa Boston Pulled Pork Butt!

Användbar information

 • Förberedelsetid: 10 minuter
 • Tillagningstid: 14-16 timmar
 • Röktemperatur: 225°F
 • Köttets sluttemperatur: 195-205°F
 • Rekommenderat trä: Körsbär

Vad du behöver

 • 6-8 lb fläskrumpa eller fläskpicknickstek
 • Gul senap
 • Gnugga
 • BBQ sås

Proffstips: Det är valfritt att ta bort huden.

Proffstips: Istället för att låta lite av en krydda smälta av med det långsamt smältande fettet, hjälper senapen till att binda kryddorna till köttet. Detta gäller särskilt kött där en god volym av köttet förloras till fett. Om du gillar rökt kött med en fantastisk, smakrik bark, lägg sedan till ett lager senap. Det behöver inte vara ett tjockt lager, eller ens dyr senap!

Steg för att ta bort huden

Du kan använda Boston-rumpan utan att behöva flå den, men om du befinner dig med en picknick, så här tar du bort huden:

 1. Lägg steken på skärbrädan med skinnsidan uppåt.
 2. Gör ett snitt genom huden ända ner i mitten.
 3. Medan du drar uppåt och bort från mitten, kör du bladet på en vass kniv längs det fästa skinnet.
 4. Vänd på steken för att avsluta skinnet.

Det kräver lite arbete, men huden kommer lätt att lossna på detta sätt.

Låt oss nu börja 6 fantastiska steg för att röka den bästa Boston Pulled Pork Butt!

1. Senap och gnugga fläsket

Om du använder en skinnfri picknickstek eller en Boston-rumpa är upp till dig, men jag tycker personligen att baken inte bara är lättare, utan har bättre smak och konsistens.

Som med det mesta fläskkött använder jag gul senap för att skapa ett bindemedel eller bas för att rubbet ska fastna på. Bred sedan ut senap över köttet.

Vänd på steken och få undersidan på samma sätt.

2. Nu är du redo för rökaren!

Ställ in rökaren för tillagning vid 225°F och se till att du har gott om körsbärsbisquetter för cirka 6-8 timmars rök.

När rökaren körs stadigt vid den föreskrivna temperaturen är det dags att lägga köttet i rökaren.

3. Rök fläsket

Medan köttet ryker i 225°F kan du förvänta dig att en stek på 6-8 pund tar 14 timmar eller mer att färdigställa. Ibland kan det till och med ta upp till 20 timmar. Speciellt med stora köttbitar som detta är det viktigt att bara ta ut det ur rökaren för att kontrollera den önskade konsistensen och mörheten som du vill ha.

Lägg köttet med fettsidan nedåt så att botten av steken tenderar att fastna på gallret. När det är dags att ta bort det kan du tappa fettlocket, men det är bättre än att förlora en stor bit av det faktiska köttet.

Håll körsbärsträsröken igång i minst 6-8 timmar i Bradley Smoker.

Proffstips: Använd Bradleys digitala termometer för det mest felsäkra sättet att se när köttet är färdigt. På så sätt kan du övervaka temperaturen medan den lagar mat. Du kan experimentera med gissningarna efter flera rökförsök.

När fläskrumpan når 200-205°F i mitten är det klart.

4. Vila fläskrumpan

När fläskrumpan har rökt klart kan den dras direkt efter eller så kan den förvaras i rökaren i 4 timmar eller mer genom att slå in den i ett dubbelt lager folie, sedan i en tjock handduk.

Placera den inslagna bunten i en tom iskylare och fyll i eventuellt kvarvarande utrymme med fler handdukar eller filtar.

5. Det är dags att dra fläsk

Om du tar ut fläskrumpan ur rökaren för tidigt kommer du att få svårt att dra köttet. Ju längre du röker fläsket, desto lättare blir det att falla isär väldigt lätt med väldigt liten ansträngning.

Nu är det här det roliga, använd ett par gafflar för att dra eller strimla köttet och ta bort eventuella fettklumpar som du hittar.

6. Vad du kan använda Pulled Pork Till

Rökt pulled pork kan användas var som helst där nötfärs används som på tacos, i burritos, på tacosallad, på pizza, blandad med färskost som dipp, staplad ovanpå bakad potatis, med ägg och potatis till frukost och nästan allt annat du kan tänka dig. Använd din kreativitet!

Avslutande tankar

Om du är sugen på fler fläskrelaterade recept i Bradley, leta inte längre än Steve's Smoke Fläskfilé recept.

Där har du det, 6 fantastiska steg för att röka den bästa Boston Pulled Pork Butt. Konsten att rökt kött är så mångsidig! Kom ihåg att dela dessa recept med dina nära och kära och besök vår blogg för fler tips och tricks för din nästa bakgårdsgrill!