5 Excellent Bradley's Tips For Better Food Smoking

5 utmärkta Bradleys tips för Bättre matrökning

Posted on: January 12, 2023För den sanna pitten finns det inget bättre än långsamma rökt kött från Bradley Smoker.

För den sanne pit-mästaren finns det inget bättre än långsamt rökt kött från Bradley-rökaren. Otroliga rökiga träaromer blandade med mört kött är en match made in heaven. Vi har ofta hört att människor skräms av konsten att röka. Var inte rädd längre! Här är 5 utmärkta Bradleys tips för bättre matrökning.

Om du äger en Bradley rökare kan du enkelt röka bringa, revben och stekar. Här är några av Bradleys för bättre matrökning för att komma igång. Prova dem och dina smaklökar kommer att tacka dig senare!

5 utmärkta Bradleys tips för bättre matrökning!

Håll den där rökaren låg

Det finns vetenskap bakom att vara lågrökare. När de yttre ytorna når 180 grader eller mer slutar köttet att ta upp rök. Expert pit-masters startar sitt kött vid 200 grader och håller det där under de första timmarna. Höj sedan temperaturen till 225 eller 250 Fahrenheit efter det för att påskynda rökprocessen.

Inget petande! Använd en termometer Istället!

Pokemetoden definieras av försöket att försöka mäta köttets färdighet genom att trycka in det med ett finger. Inte bara är denna metod inte sanitär, men den är inte vetenskapligt korrekt. Använd alltid Bradleys digitala termometer eftersom du kan förstöra nötkött om du kokar för mycket.

Bradley Digital Smoker Thermometer är det perfekta tillägget till någon av våra Bradley Smokers, och tar bort gissningen från stekning och rökning och blir perfekt varje gång

Tappa korvgaffeln

De där stora tvåstiftsgafflarna ser ganska imponerande ut när du sticker och vänder en rejäl biff på en grill. Använd dock en tång istället för ju mer du sticker hål i köttet, desto mer juice kommer det ut. Då kommer dina plattor att förlora fukt och det kommer att resultera i oönskad torrhet.

Låt det vila

Du måste definitivt vila ditt kött. Vi rekommenderar cirka 20 % av hela din tillagningstid. Viloperioden gör att safterna kan omfördelas genom köttet och förhindrar också att de rinner ut på tallriken när du skär i den.

Mytförstörande: Folk tror att deras biff kommer att bli kall men det kommer det inte att bli.

Läs allt om det: Här är 10 fler tips för den perfekta matrökupplevelsen!

Använd Bradley Bisquettes!


Bradley Bisquettes!

Våra bisquetter finns i en mängd olika smaker som hickory, äpple och lönn. Bara en påminnelse om att olika träslag skapar olika smakprofiler i ditt kött. Eftersom du kommer att tillaga köttet under en lång tid, var inte rädd för att fylla på med våra vedrökande bisquetter! Vi ser till att kvaliteten är jämn i varje enskilt parti. Bradley Smokers släcker bisketterna innan de blir illasmakande och skadlig aska. Genererar utsökt ren och smakförbättrande rök till din mat.

Vill du läsa mer om våra exklusiva tips och tricks från experterna på Bradley Smokers? Kolla in våra tips och tricks på hemsidan!

Glad rökning!