Om du älskar rökt mat lika mycket som vi gör, kommer du att bli glad att veta att det är så enkelt som 1-2-3 att skapa en rökt smak på din grill. Verkligen!
Med bara 3 enkla steg kan du laga god mat med riktig röksmak. Genom att använda någon av våra många olika bisquetter med Bradley-smak, är rökning på din grill nu ett enklare sätt att skapa en autentisk röksmak än med träflis, sågspån eller pellets. Allt du behöver göra är att välja din smakbisquette och placera den direkt på grillen.
Ett renare och enklare sätt att lägga till en rökig smak till din grill
Bisketter sparar dig besväret med att ta bort din grilltopp och betala extra för metallbehållare att lägga flis, sågspån eller pellets i. När bisketterna har bränts (cirka 20 minuter) tar du helt enkelt bort dem från grillen, häller dem i vatten och kassera.
Genom att använda våra bisquetter får du en mycket enklare matlagningssession utan huvudvärken att städa upp i röran som följer.
Naturligt lövträ ger smakrik och ren rökning
Våra bisquetter är gjorda av naturligt lövträ, utan paraffin eller vax. Det betyder att det är 100 % naturligt. Du kan skapa en smakrik, ren rök utan att lägga till kalorier eller fett till din mat.
Med över ett dussin bisquette smaker och räkning, kommer du definitivt att hitta den rökiga smaken du letar efter. Dessutom har vi ett stort utbud av träslag, allt från fruktträd, till de starkare smakerna som är vanliga i södra grill. Här är en kort sammanfattning av våra smaker:
- Al: Detta populära trä i nordväst är känt för sin söta och mysiga smak.
- Äpple: Ger en söt men tätare fruktig röksmak.
- Körsbär: Ett lite sött, milt och fruktigt trä som ger en vacker rosig nyans till vissa kött.
- Hickory: En av de mest använda träslagen, med tanke på dess söta och starka smak.
- Jim Beam: Tillverkad av Jim Beam Bourbon-indränkta ekfat.
- Lönn: Något sött, milt rökigt trä som passar utmärkt till kalkon.
- Mesquite: Populärt trä från sydväst med en stark jordnära smak, sötare och mer delikat än hickory.
- Ek: Den mest mångsidiga av lövträ, avger en mild rök utan eftersmak.
- Pecannöt: Söt och milt trä, liknar men inte lika stark som hickory.
- Specialblandning: Speciellt skapad för att ha en distinkt och unik smak. Det är vår hemliga blandning.
-
Whisky: Tillverkad av whiskyindränkta ekfat, detta ger verkligen en rik röksmak.
De tre enkla stegen för att skapa en autentisk röksmak på din grill
- Förvärm din grill eller grill, lägg 2 eller 3 bisquetter direkt på grillytan och stäng locket.
- När bisketterna börjar ryka, lägg i din favoritmat och stäng locket.
- Laga maten som vanligt, byt ut bisketterna var 15-20:e minut under hela tillagningstiden, eller tills du känner att du har tillsatt tillräckligt med röksmak.
För fler läckra grill- och rökrecept, se till att kolla in vår receptsida.
Dessutom, håll utkik efter vår nya serie Premium Bisquettes, med tillsatta örter och kryddor, som kommer snart för ännu mer smak!