Pink Butcher Paper: How and Why to Use It

Pink Butcher Paper: Hur och varför ska du använda den?

Posted on: January 18, 2023Livsmedelsrökning blir allt populärare bland grillspett för den intensiva rökiga smaken. Den är en del av maten. Den här kärleken för rökt mat har motiverat många att tända en matrökare på sin bakgård, men ibland så kommer resultatet inte ut som det är önskvärt.

Matrökning blir allt mer populärt bland grillälskare för den intensiva rökiga smak det ger maten. Denna kärlek till rökt mat har motiverat många att elda upp en matrökare på sin bakgård, men ibland blir resultatet inte som önskat. Flera trender och modenycker när det gäller matrökning har bleknat med tiden. Men de som verkligen gjorde skillnad i processen har blivit välbevakade pitmaster-hemligheter. Ja, användningen av rosa slaktpapper är en sådan trend som snabbt kommer ikapp bland grillälskare och av alla rätta skäl.

Den här artikeln kommer att utforska alla möjliga områden angående användningen av rosa slaktpapper och varför det kan vara ett bättre alternativ än pålitlig aluminiumfolie. Så låt oss börja med att förklara vad det här dokumentet är.

Vad är slaktpapper?

Det är ett slags hantverkspapper som används för att slå in kött eller någon typ av mat under rökningens sista stadier för att hålla det fuktigt och mört. Slaktarpapper är tillverkat av fruktkött från södra tall och har godkänts av FDA. Eftersom papperet är behandlat med ett speciellt limningsmedel som bevarar köttet är det mer elastiskt och svårt att riva. Denna process gör den också mer porös. Den finns i rosa, vit och brun, bland vilka rosa (mer som en persikofärgad nyans) används för matrökning.

Misstag inte slaktpapper för stekpapper. De är helt olika. Rosa slaktpapper används för att slå in köttet under rökning, medan stekpapper används i kommersiella butiker för att visa upp köttet och förhindra kontaminering.

Skillnad mellan slaktpapper/vaxpapper/fryspapper

Till skillnad från vaxpapper eller fryspapper tar slaktpapper inte eld när det utsätts för värme. Så den är säker och speciellt gjord för matrökning. Vaxpapper kan förstöra maten och även avge giftiga ångor när de stoppas in i en matrökare.

När ska man använda rosa slaktpapper

När du röker snitt som bringa eller revben, måste de lindas in efter en viss tid innan de når perfekt färdighet. Detta hjälper till att hålla köttet saftigt genom att förhindra för mycket fuktförlust. Medan vissa föredrar att använda aluminiumfolie här, kan slaktpapper vara ett bättre alternativ.

Kontrollera när köttet når båset. Detta innebär att när mitten av köttet slutar stiga i temperatur når det stallnivån. Maten måste slås in precis när den når båset för att förhindra ytterligare förlust av fukt på grund av varm rök. I allmänhet inträffar stall när köttets inre temperatur når 160 till 170 °F (71 till 77 °C).

Stall uppstår när köttet tillagas långsamt vid en konstant låg temperatur. Temperaturkontroll kan vara en kamp för människor som använder improviserade rökare eller traditionella rökerier. Vårt förslag skulle vara att använda en avancerad matrökare som är självförsörjande och fungerar utan större ingrepp. Till exempel är Bradley Smoker ett bra alternativ. Bradley Smoker har en digital konsol för förinställd temperatur, timer, automatisk bränslematare och dubbla värmeelement för att ge dig en rolig rökupplevelse. En Bradley Smoker fungerar bäst med Bradley Bisquettes som brinner under en exakt tid och håller temperaturen under kontroll. Bradley Bisquettes producera ren smaksatt rök eftersom de automatiskt släcks innan de förvandlas till aska.

Hur man använder rosa slaktpapper

Rosa slaktpapper kommer i rull- eller arkform som lätt kan användas. Linda den runt köttet precis som aluminiumfolien. Se till att köttet är helt täckt av pappret innan du röker det vidare. Du kan vira den tätt runt köttet om du vill ha en genomstekt skorpa på det yttre lagret. Om skorpan redan har bildats innan den når båset är slaktpappret också säkert att använda eftersom det inte förstör barken.

Fördelar med att använda rosa slaktpapper

Slaktpapper är billigt, så budget är aldrig ett bekymmer här. När det gäller andra fördelar kan slaktpapper hjälpa köttet att absorbera maximal röksmak eftersom det är poröst. Aluminiumfolie är lufttät och förhindrar in- och utsläpp av luft från köttet. Slaktpapper låter röken komma in samtidigt som det håller fukten inne i köttet.

Aluminiumfolie kan lätt värmas upp när den utsätts för varm rök. Detta kan öka temperaturen på köttet, vilket resulterar i att maten blir överstekt eller överkokt. Kom ihåg att överrökning av köttbitar som bringa kan göra dem sega och svåra att äta. Slaktpapper håller temperaturen under kontroll eftersom det andas.

Aluminiumfolie kan förstöra en bränd skorpa som redan har bildats genom att kväva köttet. Med slaktpapper finns det ingen chans att detta händer. Dessutom kan slaktpapper användas för att slå in alla typer av kött för rökning. Detta papper har flera användningsområden. Det hjälper till att hålla den rökta maten varm längre och kan användas för att servera eller lagra mat.

Kolla in dessa artiklar om folie och slaktpapper:
Är folie eller slaktpapper bättre för rökning?
Bör du folie slå in ditt kött i din rökare?

Vi hoppas att den här informationen om användningen av rosa slaktpapper har hjälpt dig att öka din matrökning inför nästa grillfest. Du kan kolla in fler intressanta Bradley-tips och tricks om matrökning på hotellet Bradley Smoker blogg.