Canada Day or 4th of July -  Meat Extravaganza

Kanada dag eller 4 juli - Kött extravaganza

Posted on: January 11, 2023Min familj flyttade in i vårt nuvarande hem för åtta år sedan, under juni månad. I önskan att ha ett gäng familj över och vara värd för en samling i vårt nya hus, hade vi en stor 1 juli Canada Day BBQ.

Min familj flyttade in i vårt nuvarande hem för åtta år sedan, under juni månad. I önskan om att ha ett gäng familjer över och vara värd för en sammankomst i vårt nya hus, hade vi en stor 1 juli Canada Day BBQ.

Jag förväntade mig inte att detta var början på en årlig tradition, men det har den gjort, och det är nu en av mina favoritdagar på året. Under de senaste åtta åren har vi hållit denna Canada Day BBQ på vår bakgård.

Ett parti för över 30 personer

Det brukar vara ett 30-tal familjemedlemmar som kommer, och reglerna är enkla. Jag kommer att tillhandahålla och tillaga köttet och alla andra ansvarar för att ta med sallader, desserter, drycker och andra munchies.

Jag tillbringar dagen på däck med mina rökare, grillar och pizzaugn. Jag tillagar så mycket kött att denna BBQ har utvecklat smeknamnet "Meat Extravaganza!".

Pulled pork, revbensspjäll, cederplanklax, kyckling, atomic buffelturds, grillspett, biff, hamburgare, varmkorv och mer. Ja, de gör alla ett framträdande på Canada Day Meat Extravaganza.

Det är inte mycket mer tillfredsställande för mig att se alla äta och ha det bra!

Den svåraste uppgiften är att välja vad man ska röka

Kanadadagen närmar sig och jag kan inte vänta på årets BBQ. Jag planerar att ha både min Bradley 4 rack och 6 rack rökare fulla av kött.

En av de svåraste uppgifterna är att avgöra vad som kommer att fylla upp dessa hyllor. Ja, det är svårt att välja mellan så många alternativ. I år funderar jag seriöst på att göra några St. Louis-skurna fläskrevben, Rökt Jalapeno Cheddar Pork Bites (recept på denna sida), Smoked Dragon Jalapeno Poppers (recept jag skrev för Bradley Smoker Cookbook) och några kycklingvingar.

Jag kan till och med gå till den lokala slaktaren och se vad som antingen finns på rea, ser riktigt bra ut eller inspirerar mig.

Bradley Smokers är perfekta för stora evenemang

Bradley Smokers är bra för sådana här evenemang, eftersom de kan hålla massor av mat på sina hyllor för att mata en hög med människor. Jag personligen älskar att röka kött för stora BBQ-fester eftersom jag kan lämna köttet i rökaren med dörren stängd, utan tillsyn.

Bradley tar hand om allt medan jag är på besök med familj och vänner. Sedan, när vi är redo att äta, rymmer dessa rökställ så mycket gott!

Canada Day är en av de klassiska högtiderna som är perfekta för en stor BBQ. Folk söder om gränsen har sin egen semester, några dagar senare, den 4 juli.

Det här är bra tider att samlas med vänner och familj för att fira allt det goda vi har. Jag hoppas verkligen att om du ska ha en BBQ den 1 eller 4 juli, att solen skiner, dryckerna är kalla och rökaren röker!!!